Radić: Gašić šalje ljude da zastrašuju novinare

Glavna urednica KTV televizije iz Zrenjanina optužuje naprednjake da pokušavaju da joj ugase televiziju

Ostavite komentar


  1. Zaista izjave koje ne zavrednjuju pažnju. Bratislav Gašić obavlja funkciju koja mu je dodeljena odgovorno, nimalo ne baveći se zastrašivanjem. Stvar je u tome da pojedinci, nezadovoljni nastojanjima aktuelne vlasti, osmišljavaju ovakve neistine, obmanjujući građane, pritom pripisujući ovakve aktivnosti osobama koje činie puno toga u korist Republike Srbije i građana.

  2. Ktv Zrenjanin se poredi sa nacionalnim televizijama??? Ma hajde molim te

  3. Za tv Rubin iz kikinde je ziva istina …pazi kad informer i srpski telegraf na konkursu u kikindi su dobili po milion ipo eura !!!gde tu logika a Zujine Kijindske 50 hiljada dinara koje Zuja nije hteo ni da uzme !!!

  4. Ovakve tvrdnje treba proveriti, nadlezne institucije treba utvrditi istinu. Ukoliko je laz treba kazniti doticnu osobu.

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 27. i 28. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Stevan Filipović, filmski režiser

Da bismo bili savesni građani koji donose prave odluke na izborima, kao i u svim drugim sferama života, potrebni su nam jaki mediji.