Radio Slobodna Evropa: Vojska angažuje deo rezervista koji su civilno služili vojni rok

Ostavite komentar


  1. Mogu i nas što smo zbog njihovih tadašnjih, a i sadašnjih lidera, bili na Kosovu 1999, ali pre toga, da nam isplate sve ratne dnevnice koje nam duguju već 20 godina, a onda i iznos poslaničke plate za vreme angažovanja i nema problema, sve onda može.

  2. Ovo je osveta „vojničine“ larpera Vulina, koji je vredno odslužio 14 dana vojske u hotelu. Sada će svi koji nisu vojnici kao on, oni koji su išli 9 meseci da čiste đubre po bolnicama to raditi bez zaštite u bolnicama. Ovo je Černobil scenario.

  3. Znaci civili se salju u zarista korone . Drugo kako ce pozvani da se jave…(ako nemaju kola,novac za taksi, propusnice za gradski.)Da li ce dobiti novac za prevoz, hranu (ako ne rade). Sta ce biti sa onima koji rade na crno. Da li ce imati zastitnu opremu, sta ako posle 7… dana se razbole od korone a nemaju socijajlno.

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 26. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Ana Ćurčin, muzičarka

Danas predstavlja pokušaj objektivnosti i relavantnosti prema nekakvoj istini koja bi trebalo da bude jedna vodilja kada je žurnalistika u pitanju.