Radnice rudarskih basena na prevaru dovedene kod Vučića

Umesto na prijem kod ministarke Zorane Mihajlović, zaposlene iz Kolubare i Kostolca završile u Predsedništvu Srbije i na televiziji

Ostavite komentar


  1. „On ne razgovara, on drži govore, kmeči kao baba o svojoj ugroženosti i preti svima … Oko sebe je okupio najgori ljudski šljam, koji zna da može da profitira samo u ovakvom sistemu…“ Ovako je Hitlera opisao Tomas Man 1933. godine.

    Svaka sličnost je slučajna.

  2. Da niau htele da budu prevarene ne bi ni otisle onde gde ne zele.Prica za malu decu.

  3. Pa taj naš predsednik na prevaru napravi ogroman skup. Hoćete da kažete da sva ova sila naroda,đođe protiv svoje volje! E baš sebe opravdaste!

  4. Logično je da Zorana Mihajlović kao ministarka posveti pažnju baš ženama rudarima, ali nije logično da za dan rudara predsednik prima samo žene rudare a ne i muškarce. Glupost.

  5. Kod Mihajlovićke može,a kod Vučića ne,Stefanović isto sada je gotivan Naprednjak,a šta se pre pisalo za njega.Da li se to dešava nešto što ni narod što je uz Opoziciju ne zna,neka nova igra ?

  6. Juce su svi portali koji su hteli objavili informaciju o Vucicevom prijemu za dan rudara.

  7. Bravo ljudi,evo sada i ovaj SALE poredi predsednika sa Hitlerom,neverovatno kako ste naoružani mržnjom,a mislim da ste plaćeni da mrzite nekoga ko je na vlasti,a ko li vas plaća,Đilas samo on ima para,koliko vas plaća,znam,za pisanje po ovim portalima dobijate 10 evra,pa onda vas ponižava,Vučić daje više,naravno novac koji vam daje Vučić nije pokraden od vas,od naroda,a daje i više,a i diže cenu rada,a da da vi neželite da radite,viste oni đabalebaroši koji idete od mitinga do mitinga za 10 evra i po neku limenku piva,ali štaćete sutra kada ostarite,nemate ništa stečeno radom ,nečete imati ni penziju,jedino ako ne uštekate od prodaje narkotika,penziju vam neće dati ni budući Đilasovci ako dođu na vlast,samo će vam okrenuti leđa,bićete potrošena roba,to su fore korumpiranog zapada,ali vi ne razmišljate o tome,a i nemate čime da razkišljate,u glavi ne verujem da imate išta

  8. Jeste kako da ne kod Precednika drzave nisu htele a kod Zorane Mihajlovic jesu?Bajke za decu

  9. Sendvicari su izgleda dezurni dvadeset I cetiri sata nad n1 danas I nova I njihovim izvestajima bruka I sramota dase brukate za senvic I 1000d nasto ste spali I vas obraz dok deca beze iz ove drzave za trbuhom I kruhim van vi vas obraz prodajete za bajat hleb

  10. Kako da ne kod „Precednika drzave nisu htele“a kod Zorane Mihajlovic jesu,bajke za decu

  11. Kada predsednik ide u posetu nekom mestu treba samo pogledati registarske tablice autobusa i sve ce biti jasno ali to je kod nas praksa jer to su svi radili

  12. Ovde sam video žene iz RTB-a Bor, neke od njih odbornice u gradskom parlamentu i naravno odani vojnici koji gaze sve pred sobom da bi zaposlili svoje najmilije i sebe u taj isti RTB.

  13. Zivim kao penzioner u malom mestu,gde se svi poznajemo,sto bi rekli i sta smo rucali.Kad se Vucic a pocela je i premijerka da cesto koriste rec,kako su ponosni na nesto.Evo ja sam ponosan u ovom malom mestu,sto sam odavno prozreo Vucicevo ponasanje koje ne prilici predsedniku drzave,ne samo ponasanje vec i srozavanje svih drzavnih ustanova( da ne nabrajam)i u korist njegovog svemoguceg karaktera.Poznat po ovim stavovima sa jos nekolicine mestana bili smo crne ovce u belom Vucicevo, stadu.Sad sam jos ponosniji sto vidim da citaci kurira i informera popustaju u redovnoj kupnji istih i lagano se pripremaju neki da uskoce u zestoke protivnike ovog rezima.Kod mene je Vucic imao i dobrih poteza kako u ekonomiji tako i politici o Kosovu,oluji.Ipak njegov stav i ponasanje nebi bili ni toliko pogubni da to isto nisu prihvatili na stotine koji su smatrali da i oni postaju nedodirljivi od onih u politici,ekonomiji od vrha do M.Z.

  14. Mnogo je bolje da narod i ne zna ko su ministri, poslanici, premijeri i predsednici, ali da zna kuda ce na odmor, cime ce platiti racune, sta ce jesti, kako ce ostvariti bilo koje svoje pravo koje po zakonu pripada, ali u praksi ga nema. E, kad neko ne moze da pruzi narodu sve to, to jest nece, onda mora da zida svoj kult…. A narod, ko narod, dok se opameti, dodje vecni san… Tuz o je sta posle nas matorih ostavljamo buducim generacijama, potpuno uruseno, devastirano drustvo koje nece moci ov ovog da se oporavi bar jos duplo toliko koliko dugo je urusavano. Tuga

  15. Da li cete se izviniti za laz? Slem sa Vucicevim imenom i obavestenje na sajtu kabineta od prethodnig dana da dolaze rudarke, demntuju vas. Ispadate smesni.

  16. Kanda se nisu ibretile. Narod je zaluđen, obasipan neprestanim lažima i obećanjima više i ne pokušava da veruje svojim očima, ušima … niti da misli svojom glavom. Nema skorog jutra za Srbiju, biće ovo period duge noći. Užasno duge noći, nalik komi, ako li se probudimo.

  17. @Ilja, kada porastete kazace vam se samo i nisu svi radnici u Busije dovedeno prevarom nego ucenom naveci broj, zato i kazem kada porastete kazace vam se samo. Da li kod ZM ili Vucica za mene je to isto, tako da ne bi trebalo da budu iznenadjeni zamenom ali jesu dobrano iskorisceni u predizbornoj trci. Ziveli

  18. Svako polazi od sebe pa misle da drugi isto rade. Zene ne mozes prevariti tek tako. Izostao je komentar da su fizicki prisiljene. Jos jedna u nizu sljama koji se zove opozicija.

  19. BRAVO ZA OVE NOVINE ! Ja radim u kolubari i licno poznajem koleginice iz kolubare sve su znale dva dana pre da idu u vrh blade . Pa necu ja biti tamo da ih docekam nego presednik i svi ostali koji imaju veze sa energetikom. Toliko o tome

  20. Pa i treba sve da vas vode ko ovce, jer svi se tako i ponašate. Uskoro će loviti po ulicama i trpati u autobuse i voditi na poklonjenje a on će glumiti zahvalnost i pustiti koju suzu. Glupi robovski narod!

  21. Pa valjda treba da im bude čast a ne poniženje. Drugo je na primer, ja, ja bih pre kod Zorane

  22. Alhemičar
    Kako ste vi srecne novine. Imate novinarku, članicu NUNS-a, koja je bila te sreće da se baš njoj javi D. Dj. i da joj saopšti kako su rudarke na prevaru dovedene kod predsednika, umesto kod Zorane. I vasa novinarka je požurila da s nama, čitaocima Danasa, podeli svoja saznanja jer su iz prve ruke.
    Čak i da je sve baš onako kako je članica NUNS-a napisala, zar je to tekst koji zavređuje da bude objavljen u Danasu?
    E, moj Dražo! Postao si pravi Draža. Pion. Čudi me da Draža, koji inače sve zna, ne zna da se pioni uvek prvi žrtvuju.

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 4, 5. i 6. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Danica Vučenić, novinarka

Danas volim jer je nepoverljiv prema političarima i preispituje i sumnja u svaku informaciju.