Radnici Jure: Epidemioloških mera nema i svega nam je dosta

Raste broj zaraženih korona virusom u niškoj firmi, zaposleni nezadovoljni

Ostavite komentar


  1. Ma neka vas teraju bolesne bičem da radite,tako ste glasali!Tek je počinje šou program.Posle nema preletanja gospodo…

      1. Pa dogovorite se i bojkojtujte i Juru. Jednostavno svi kolektivno napustite firmu. Pa da vidimo sta ce da rade!

    1. Svi pricaju o yuri…radim tamo i mogu vam reci da se polovina buni sto im se meri temperatura,maske nece da nose jer je to za kako kazu seljake,oni su gradske face i takvi komentari….a svi pricaju o koroni a niko o ukidanju radne nedelje,povecanju struje,povecanju plata,o korupciji u drzavnim institucijama…mnogo toga,malo nas zavlacite ovakvim pricama u medijima a mi naravno nismo bas mnogo bistar narod da bi to shvatili…ali svakako treba povesti racuna…malo opasniji grip nista vise….

    1. Vi ste ga glasali i evo šta ste dobili. Štrajkujte, izađite na ulicu, dajte malo otpora. Zdravlje je u pitanju, sačuvajte bar malo dostojanstva, ima života i bez „Jure“!

      1. Sve to neradno lenjo odraslo uz samopravni socijalizam sa najgorim radnim navikama misli plata se prima tako sto si dosao na posao , puna javna preduzeca takvog skarta koji nas vuce na dno

  2. Dokle god radnici, ne samo da ne štrajkuju, već žele da ostanu anonimni a „sindikat“ samo konstatuje postojeće stanje – neće se ništa promeniti, bar ne na bolje. Nikome na planeti radnička prava i jaki sindikati nisu pali s’neba, pa neće ni nama!

  3. „Strašno je. Radi cela proizvodnja, tri smene, prekovremeno, i subotom i nedeljom…“

    Umesto da su srećni što imaju toliko posla na ovu krizu i što doprinose pozitivnom dži-pi-diju za koji su i glasali, oni se još i bune. Ja bi im uveo radnu nedelju od 8 dana i četvrtu smenu, za istu platu, pošto su očigledno voljni da gurnu u stranu ponos i obore cenu rada.

  4. Da ne bude da branim ove, ista je to banda neoliberala kao i zuti, a sada zbog znanja i ravnanja, ko se seca da su ljudi u sudnicama sekli sebi prste neka digne dva prsta.

  5. Proći će i to „kao rukom odnešeno“. Po tradiciji i mentalitetu tek smo na početku ture, ima još par vekova da se „odradi“ ( vidi pod istorijski nezabeleženo „ležanje“ pod Turcima).

  6. Zlo crno koga briga za radnike mucenike.politicari gledaju koja ce mesta i da pokradu sto vise?

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 27. i 28. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Ognjen Radonjić, profesor

Iz Danasa u bolje sutra.