Radoičić pušten iz pritvora, zabranjen mu odlazak na Kosovo

Ostavite komentar


  1. Gde su komentari botovi, nije stigla komanda.Čekaćete dugo mišljenje vrhovnika!!!

  2. Da umreš od smeha : prvo što je odmah pušten a drugo – ZABRANJEN mu odlazak na Kosovo…žašto ne ode ?..tamo bi ga sačekali sa dobrodošlicom pa u doživotni zatvor ili metak u glavu !

  3. „Zabranjen mu je odlazak na Kosovo“ zvuci bas smesno.Ja bih mu dozvolio da ode posto ga tamo ocekuju uz fanfare i cvece.

  4. Scenario imamo, uloge podeljene, glumci su određeni, režiser je tu, sve je spremno za snimanje dobre komendije da se narod zabavi.

  5. Providni ste sa ovom igrom,a nimalo zabavni. Radojicicu kazi ljudima kako jeste da su te britanci potplatili.

  6. Covjek je izvrsio teroristički napad a ovi ga puste da se brani sa slobode.
    Pornić sudstvo

  7. Čoveku omogućiti av- poligraf da dokaže da je nevin i da mu se isplati nadoknada za vreme u zatvoru !

  8. @zabranjen odlazak na teritoriju AP Kosova.
    Mi bi ga docekali sa odusevljenjem.Kakva je to farsa i drskost,da se jedan Sud tako izjasnjava,pa to je ismejavanje na ono sto je on ucinio.

  9. Sudija nije imao m.da da mu odredi pritvor zna se ko ovde sudi i presudjuje u Srbiji.

  10. Radoičić pušten iz pritvora, zabranjen mu odlazak na Kosovo

    Samo neka dodje,dobice vizu od kosovskog pravosudja.Ali,ne zurite sa tim pateticnim izjavama,doci ce on ovde ubrzo.

  11. Србија није правна држава. Овај је донео експлозивну направу која је убила полицајца рођеног после 1999. Револвераш који је на Божић пуцао на децу је на слободи. Да ли је Србија правна држава или не види се по томе да ли је подигла оптужнице и расписала потернице за људима који су стрељали Србе који су се предали, који су тукли ненаоружано и мирно становништво у Митровици, који су пуцали на децу на Божић, који насрћу на српску децу ножем усред Митровице, који хапсе невине Србе, очеве троје деце, а потом упадају у њихове куће, туку им жену и децу и демолирају врата, прозоре и намештај. Курти је отворено позивао своју полицију да „натера Србе да пате“ и поручивао им да немају шта да траже на КиМ. Власт која то толерише и не подиже оптужнице ради против својих грађана, било Срба било Албанаца.

  12. Ovim sramnim akt
    om Tužilaštvo se sta
    vlja na stranu izvršio
    ca teškog krivičnog
    dela jer je politički
    vrh države izvršio og
    roman pritisak na Tu
    žilaštvo,zbog evident
    nog pritiska spoljnig
    (ruskog)faktora,čime
    Srbija pokazuje svoju
    političku nemoć.Sra
    man i nedopustiv po
    stupak,Sudske vlasti.
    Strah od gubitka vla
    sti sad je OGOLJEN.

  13. Meni samo da su našli oruže bez ostalih optužbi i priznanja odredili bi pritvor bar mesec dana u istražnom zatvoru.

  14. Ako je Srbija država,
    ovim postupkom Tuž
    ilaštva,jasno je da to
    uopšte nije.Ruska za
    visna Gubernija.Pusti
    ti ovakvog izvršioca
    na slobodu jasno.je da Vučić to čini zbog
    sebe i mafije.

  15. Pa dobto ,kako je lepo uredio teren mogli bismo za gradonacelnika negde da ga udomimo. Taman da pripremi teren i objekte za napaceno stanovnistvo koje ce biti protereno. Mozda u BG na vofi ili npr neko Smederevo na vodi kako je ko snazno glasao i bio sigutan glas

  16. Kakva sramota,kao da su mu Ameri Binu Ladenu uzeli putnu ispravu i pustiti na slobodu ali pod uslovom da ne napusta Avganistan.

  17. Da je neko “ običan“ da ne kažem normalan, počinio tako nešto, ne bi izašao iz zatvora pola života…. Zabranjeno mu da napusti Srbiju… ha ha ha pa ni ne sme da predaje granicu.

  18. Uzmeš lepo malo eksploziva i oružja, odeš u susednu državu?… Teritoriju…? Južnu pokrajinu?… ma šta god, ubiješ službeno lice, ostaviš svoje mrtve i ranjene pajtaše i pobegneš u Srbiju. Wow…

  19. @Pera ložač
    Evo javljam se. Ne mogu da verujem koliko drugoSrbijanaca ima u ovoj državi. Nikada se mi Srbi više nećemo složiti oko naših nacionalnih interesa. Zadnji put je to bilo u Velikom ratu čije rezultate nismo iskoristili kako smo trebali nego smo zaneseni idejom nekakve Jugoslavije propustili šansu da izgradimo jaku i respiktabilnu Srbiju. Srbiju poštovanu u celom svetu.

  20. E jbg sad ne moze vilu da obidje. Sta on inace nije mogao na Kosovo? Pa sta ce mu zabrana? Ne razimem?

  21. EU nam od 1.januara 2024. svima (celom zapadnom Balkanu i ostatku sveta) ponovo uvodi vize (kako ih zovu elektronske) tako da ne treba se puno uzbudjivati ako to bude i mesec-dva ranije. Taman da se priviknemo pre ostalih.

  22. Zanimliva odluka, zabranjen mu odlazak na Kosovo!
    Zar nije „kosmet“ deo Serbije?!
    Kako je moguce da mu se zabrani odlazak u „svojoj“ drzavi…
    Da li je ovo jos jedna „mudra“ politika vlasti srbije da PRIZNAJU suverenitet Kosova?!

  23. Oružana pobuna protiv bilo koga i zbog bilo čega, sa gomilom vozila, oružja i ljudi, uz 4 poginula, i nikom ništa. Pa ovo ni u cirkusu nema. Država svakako nismo.

  24. A jel sme kod Marica i Jeremicke? Ili mu je sudija za prethodni postupak zabranio da ugrozava popularnost velikog vodje?

  25. Koji Cirkus,zabranjen ulazak na KiM i odmah pustanje iz zatvora
    njega treba predati organima pravosudje Kim

  26. otkad je to u nadleznosti suda da zabrani odlazak u tacno odredjenu teritoriju. mogla je odluka biti: zabranjeno napustanje Srbije (ali bi to bilo protiv ustava, jer Kosovo je Srbija) pa otuda ovako smesna odluka. eto, tako je to kad na fakultetu dobijas sve desetke a u praksi ne znas da primenis normu.

  27. Rekoh ja u jednom prethodnom komentaru kakvo će da bude „privođenje“ ovoga plemenitog lepotana. Sudija ga pita, on odgovori i ‘ajd zdravo, zdravo. Svako na svoju stranu. Sve ostalo će biti otrcano srpsko političko vašarište za pučinu, stoku jednu grdnu, kako je zborio Njegoš.

  28. Rekoh ja u jednom prethodnom komentaru kakvo će da bude „privođenje“ ovoga plemenitog lepotana. Sudija ga pita, on odgovori i ‘ajd zdravo, zdravo. Svako na svoju stranu. Sve ostalo će biti otrcano srpsko političko vašarište za pučinu, stoku jednu grdnu, kako je zborio Njegoš.

  29. Забрањен му је одлазак на Косово!? Хехе… ево трчи да види шта се доле дешава…

  30. Znaci ovako prolaze u nasem sudstvu ljudi koji organizuju teroristicke pobune u drugim zemljama. Srbija crna rupa postovanja domaceg i medjunarodno prava.

  31. Kako vise briga pisete nesto normalno o zivotnom standardu veruj te mi ovo vise nilog nezanima

  32. Meni ovo nije cirkus, ovo je po meni dno dna, ni lj id ljudskosti, ni č od čovečnosti, ni p od pravde, a najveca istina ni d id države, evo nam našeg inacenja, naše bahatosti, naše pohlepe, ovo nema ni u Tunguziji, mnogo smo jadni…

  33. Za par dana Milance ce nam poslati poruku sa severa Kosova “ Vratio sam se a vi znate sta to znaci “ . . .

  34. Danas ekskluzivna vest na evrolskim medijima-Srbija pustila na slobodu teroristu koji je priznao delo.Toliko o vladavini prava u Srbiji.Za ne plaćen parking mesec dana zatvora.

  35. U srbi treba sve kriminalce pustit na slobodi a postene u zatvor bar tamo su sigurni

  36. Neko ukrade kokošku.. Dobije pritvor.. A ovaj toliko dela.. Ode kući.. Kakav sud za plakanje i smejanje..

  37. Kaka bre nije vas sramota u kojem rezhimi zivite?!
    Imate bre vi volju za slobodu???

  38. Polako ali sigurno Vucic i njegov politicki stil koji svuda i na svakom mestu brni okrivljene i krivce, pa tako Narodu i Drzavi navlaci omcu oko vrata, sto cemo videti uskoro preko prvih sankcija pa nadalje. Ovo je sve izrezirano jer ovakav kriminogeni nebi se lako predao i maltene „uz muziku“ otisao da se preda. Narode, velikim koracima primice nam se veliko zlo. Hocemo li ga skrstenih ruku cekati ili …

  39. Hahahaha,zabranjen mu odlazak na Kosovo.
    Mogu oni da se sprdaju sa nama,al bojim se da ce Evropa da nam zvekne sankcije zbog njihovog sprdanja. Al zabole srpskog cara i svite oko njega za to. Bitno da se njihovo carovanje nastavi,imaju oni zaliha za sto godina sankcija

  40. Zabranili mu da ode na kosovo..pa Radojičića da teraju puškama na kosovo on ne bi smeo da ode…

  41. Hajmo pravnici,advokati,tuzioci ustanite vec jednom u odbranu svoje profesije. Dignite svoj glas

  42. Kako jadnicak ne sme da ide na Kosovo, pa tamo ima kucicu od 100 miliona evra, mercedese, pa silno zakopano oruzje pa silnu drogu, pa silne zajmove koje treba da mu vrate dobri drugari?

  43. Bruka I sramota od Suda! Gde je pravna drzava? Politika je usla u sve pore zivota I rada. EU je daleko za Srbiju!

  44. Ovde se potvrđuje izreka “ Malim lopovima se skida glavađ a velikim kapa.E to nam je Srbija danas.

  45. Makar nisu nazvali aerodrom po njemu kao sto su Albanci aerodrom u Pristini nazvali po teroristi Jasariju…

  46. @dule

    Nema ih puno, manje-vise svi su tu „ojacani“ sa nekoliko dezurnih srbofoba iz regiona. Samo sto su glasni i svaki „komentar“ im se pusta pa se stice utisak da ih je na hiljade.

  47. Nikad u životu ali nikada nisam čuo da je neko priznao da je organizovao oružanu pobunu pucao na bilo koga i da ga puste iz pritvora odmah!!!Zatim mu brane da ide a Kosovo a uzeli mu pasoš!!!!!!

  48. Sprdnja od države. Mom rođaku za isto delo određen pritvor mesec dana. Posle i zatvor šest meseci, plus uslovno. Ali zakon nije isti za sve.

  49. Prvi put cujem za ovu meru suda, zabranjen mu odlazak na Kosovo, valjda je mera suda da ne sme da napusta neko podrucje tj. mesto stanovanja. Zatim nasi novinari ili sudija koji je doneo meru nije Kosovo nego je za nas KiM.

  50. KAKO CE RADIKALI PONOVO DA NAM NATOVARE SANKCIJE NA VRAT TO JE STRASNO,CIM SU POBEDILI NA IZBORIMA ZNAO SAM DA CE DA NAS VRATE U 90TE DA RADIMO KO NEKAD ZA 5 MARAKA A SADA ZA 5 EVRA UZAS I BLAGI OCAJ POLITIKA

  51. Ko koga ovde j… zabranjeno mu da napusta srbiju I zabranjeno mu da ode na Kosovo jel su to nase vlasti priznale nezavisno Kosovo kad on nesme tamo mislim u drugu drzavu

  52. Sa ovim gestom pustanjem teroriste iz zaboravi, vidi se je Sve organizivao Beograd to jest Aleksandar Vucic.

Ostavite komentar


Društvo

Proricanje krivičnih dela 10

Proricanje krivičnih dela

Tri karte za Holivud. Verujem da je svako gledao ovaj film u kome Branislav Lečić glumi komandira policijske stanice Gornje Polje, zaduženog da organizuje doček druga Tita. Kako bi sve bilo savršeno, on zabranjuje seljacima da drže stoku, zatvara sve koji bi mogli da predstavljaju "opasnost" i na kraju hapsi i rođenog brata koji je u tom trenutku došao iz Amerike, jer i on je sumnjiv.

Naslovna strana

Naslovna strana za 11. i 12. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Vasil Hadžimanov, muzičar

Danas su jedine novine koje nepristrasno izveštavaju o stvarima u zemlji i jedini prozor u istinu.