Radojičić: Sve mere u proteklih pet meseci svode se na nošenje maski i držanje distance

Ostavite komentar


  1. A gde su tu mere zabrane izlazaka penzionera 1,5 meseci i vikend policijski?? To preskaces kao i tvoj sef?

  2. Značajno je da je naglasak (ponovo) na nošenju maski u zatvorenom prostoru, ali i na otvorenom, uz zabranu okupljanja više od deset ljudi. O epidemiološkoj situaciji u Srbiji povremeno se izjašnjavaju nadležni iz Leskovca, Vranja, Kraljeva, Novog Pazara, Kragujevca, Šapca, Novog Sada, Niša, Zaječara…, ali nikad – Gradski zavod za javno zdravlje Beograda. Nema razjašnjenja o kašnjenju rezultata testova, velikom broju korona pozitivnih među onima čiji su uzorci obrađeni, o naporu da se kontakti inficiranih izoluju, o sve manje bolničkih kapaciteta za obolele, kao i o nedovoljnom broju angažovanih medicinskih radnika. Koja je odgovornost “struke” – ministra zdravlja dr Z. Lončara, prof. dr D. Kisić Tepavčević, dr P. Kona, gradonačelnika Beograda, dr Z. Radojičića?

  3. Roditelji su primer deci, ako oni nose i deci obijasne zašto nose maske, ona će slediti njih dobrovoljno! Tvrdoglavi i bandoglavi ljudi, moraju da promene svest i shvate da je odgovornost na nama svima!! Nositi masku nije teško, a bez je lako doći do infekcije i inficirati druge!! Malo razuma i discipline će doneti bolje rezultate! Ako se tera inat greškama vlade i kriznog štaba, košta će mnogo života i svet ce dugo stajati u mestu!!

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 29. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Stevan Filipović, filmski režiser

Da bismo bili savesni građani koji donose prave odluke na izborima, kao i u svim drugim sferama života, potrebni su nam jaki mediji.