Radomirović: Od svih novinarskih pitanja najvažnije je ono „Zašto“ na spomeniku

Ostavite komentar


  1. Tacno je da su stradali ljudi, i to je strasno. Ali je i tacno da je ta kuca sirila lazi i dezinformacije o bombardovanju i njenim uzrocima. A tacno je i da je ovaj spomennik kao i rezim, opasno glup i dezinformativan, takodje.

  2. Jadni ljudi. Slava im. A ti radomiroviću – ne trtljaj! Kad si već pomenuo NATO i bombardovanje, zašto ne izvadiš svoj novinarski nerv iz gaća i ne pitaš kako to da su glavni inicijatori uništavanja Srbije – bler i ostala banda, i zašto su, oni danas glavni savetnici (plaćeni iz srpskog budžeta) predsednika vučića, a u vreme bormbardovanja miloševićevog ministra informisanja. Zašto ne pitaš kako to da je vučić uoči gađanja zgrade RTS iz nje izvukao svoju majku? Zašto ne pitaš kako on, kao ministar informisanja, nije evakuisao zaplslene na reervnu lokaciju Zašto ga ne pitaš da direktno , kratko i jasno kaže da li je znao da će i kada će zgrada RS biti gađana, a da dok odgovara na to gleda u oči porodice pobijenih?
    Jadno je, bedno i licemerno to udruženje novinara čiji si ti predsednik radomiroviću!

  3. Zašto,zato što je pola Srbije tada navijalo da se uništi tv bastilja Slbodanova i Mirina.Sad kao da smo zaboravili,ili nam je pamćenje samo 3.dana

  4. Zašto? Za mene nikada nije bilo pitanje zašto jer je odgovor „visio“ svima nama ispred nosa. Odgovor je surov ali, jedino istinit. Trebalo je ubiti, trebalo je pokazati svoju moć, trebalo je prikazati krv i zaplašiti narod, koji bi umesto američkih bombi, samodestrukcijom, haosom i medjusobnim obračunavanjima, sam sebe uništio. Niko drugi ne snosi krivicu. Kažnjavanjem pojedinaca neki pokušavaju da umanje i ublaže američke zločine jer, iza agresije, da se ne lažemo, stoje SAD i V. Britanija. Ostali su samo „izvršni parftneri“. Ako podjemo logikom da su krivci direktori televeizije, postavlja se pitanje, ko je kriv za bombardovanje voza u Grdeličkoj klisuri, mosta u Varvarinu, Niša, rafinerije, mostova, bolnica, Generalštaba i Ministarstva spoljnih poslovaitd. itd.?! Zašto neko nije zaustavio voz? Zašto niko nije „pomerio“ službenika koji je stradao ispred MSP-a?

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 3. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Zoran Kesić, TV voditelj

Danas čitam zbog toga što imam šta da pročitam i zato što mi ne vređa inteligenciju.