Radovan Karadžić tražio da bude pušten na privremenu slobodu

Ostavite komentar


  1. Dali je IKOD ,,DR DABIĆA,ČUO,DA SE IJEDNOM ISKRENO POKAJAO ZA,,ZASLUGE,, I ,,JUNAČKA DELA,, S JUNAKOM,, IZ SREBRENICE,.A S NJEGOVOM,POLITIČKOM HIPOTEKOM BESMO,,TEK,,16 GODINA TAOCI,,.Gazda MILE Ronhil,,iz laktaške latifundije,,mu je u,,čast ,,podigao,i,,samo ,,Šklu,s njegovim,znameniti. srBskim,,imenom.Kanda kao,psihić računa na,,zaboravne ,pacijente,,ovakvog tretmana nacije,,.I on bi da je intačibl,, ,,k,o,,mentor ,,spasitelja,, ove,,usrećene,, srBske Nacije..,pa ga ,,,raširenih ruku,čekaju neki koji strogo i ,,poverljivo,,čuvaju udovu glavnog ,,vizionara,, velike Srbije.

  2. Ovo je greška. Karadžića će ponovo sakriti, a najveća verovatnoća je da će ga sakriti ova Vlast. Već drže Šešelja u Parlamentu protivzakonito i Šljivančanina u stranci, a sada flertuju i sa Mladićem preko javnih medija. Ti ljudi ne zaslužuju da borave na visokim funkcijama, čak ni u ovoj državi, zbog stigme koju su bacili na čitav jedan narod. Svi akteri iz prošle decenije i prošlog veka su dinosaurusi i vreme ih je pregazilo. Ne ispunjavaju svrhu koja bi bila za dobrobit države, prilično su očigledni, pogotovo Vlast Vučića, u nameri da samo oni budu na dobitku ne suzdržavajući se da pregaze preko svog naroda i da ga blate i vređa ako se pobuni protiv takve torture. Vreme je da padne jedan meteor lustracije i da se vidi ko je ko.

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 29. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Ognjen Radonjić, profesor

Iz Danasa u bolje sutra.