Radovanović: Vučić deseti put pogazio obećanje da će se vakcinisati

Ostavite komentar


    1. Tacno je ovo sto kaze Milenija ali ne vazi u slucaju kada neko deset puta odlaze vakcinisanje i to preko televizije…

      1. Voleo bih da nam kažete šta bi za Vas predstavljala vakcinacija Predsednika? Da li biste pristali da se vakcinišete zato što verujete svom Predsedniku, ili biste to okvalifikovali kao njegov predizborni gest? Znate li koliko je meni važno da li će se Vučić vakcinisati ili ne?!

        1. Vakcinisace se cim stigne prvi kontigent vakcina, pa ce se vakcinisati za vikend jer je bio nesto bolestan, vakcinisace se kineskom vakcinom na televiziji, u inat EU, i na kraju vakcinisace se prosle nedelje u nekom malom mestu gde ce zamoliti i mestane da se vakcinisu sa njim

    2. Nemojte tako Milenija! Nije predsednik „svako“. Predsednik je sve i svja!

    3. Postovani profesore, umesto sto se bavite predsednikom, objasnite nam koliko u Srbiji ima nus pojava na AstraZeneku, i da li ce revakcinavija biti sa istom, ili je sve to neka svetska zamesotina. Trebalo bi da neko objasni, nije jednostavno razmisljati sta ce ti se desiti.

      1. Pggotovo kineskom vakcinom, ciji sadrzaj mu nije poznat, a kineski odn mandarin jezik mu je poput svahili jezika. Nece covek da rizikuje, jer moze lako Srbija ostati bez predsednika.

    4. нетачно. хвала богу, гомила вакцина су обавезне и није могуће дете уписати у вртић или школу без потврде о ибављеној обавезној имунизацији. зашто би за ковид било другачије?

    5. U ovom kontekstu ,mogli ste „izmudrovati „i da svako ima pravo da laže .

  1. Poštovani profesore Radovanoviću,
    Molim va s ne trošite svoje vreme za bezvredne ljude kao što je predesdnikSrbije .
    On zslužuje skidanje s a trona, da se sam povuče,, je najbolje , možda korak ka demokratiji .
    Poraz je za ljude !

      1. Koliko znam zakazano je Vucicevo vakcinisanje.zasto se unapred plasiraju ovakve price?

        1. O tome se i radi, zakazivao je to najmanje devet puta do sada, menjajući naselja gde će to uciniti. Samo naivni i zaluđeni mogu verovati, ako to stvarno sada ili ikada ucini, da će to biti prava vakcina.

    1. Nije on pogazio samo svoju reč. Pogazio je srbiju jače negošto su to uradili turci i nemci zajedno. Trebala bi Evropa i svet da reaguju pa da najiši funkcioneri moraju biti vakcinisani pa da onda mogu da putuju. Kako se laže u svojoj kući (zemlji), još gore i više se laže po belom svetu. Sami smo sebi krivi što niko neće s nama.

    2. Pa jeste to poznato. Poznato je to i ovom doktoru, ali mora nesto da k(sl)aze ne bi li bio na N1. Mislis da bi ga zvali , a da on kaze istinu?

  2. Ne vidim zasto se, srpski plebs, udaljava od narodmih poslovica…?? Narodna poslovica kaze, …: Obecanje ludom , radovanje…!! Radovanovicu…Gospodine, stvari idu svojim ludackim tokom…pa ko prezivi, valjda nece analizirati, nasu Pobedu, nad NATO…nad kancerom…nad komarcima Zapadnog Nila…Cuvajte energiju..

    1. Đilas je obećao da se NEĆE vakcinisati vakcinom koja nije u upotrebi u EU pa je brže bolje potrčao da primi upravo tu koju EU nema

  3. Ne moze se verovati onome ko ne ispunjava obecanja.
    Odavno je poznato da je bolje ne davati obecanja nego dati obecanje 100 puta a samo jednom ga ne ispuniti…

  4. Pravilnikom, majko mila, jok usmeno najbolje. Pravilnikom se donose obaveze i povoljnosti u skladu sa zakonom, ustavom i poretkom i dobrim obicajima.. moze se dati veca POVOLJNOST svakom radniku, zaposlenom a NIKAKO UMANJITI od zakona, ustava, poretkom i dobrim obicajima.. e moj doktore ako poznajes medicinu kao prava vrati diplomu, casnije je

  5. Tek kada se i poslednji u Srbiji infuje on će da objavi da više i nema potrebe pa se neće nikada vakcinisati.

  6. Ja mogu da garantujem da se on prvi vakcinisao. Ovo pozoriste u kome ucestvuje poluobrazovana svetina i manipulatori antivakseri su odgovor na shizofrenu atmosferu koju on namerno stvara. Tako se sludjujemo umesto da obratimo paznju na monstruozno unistavanje SVEGA u Srbiji.

  7. Ne sme da se vakcinise jer ne zna da li ce uspeti da animira dovoljan broj onih koji ce prihvatiti posle njegovog gesta vakcinu pa ce ispasti da nema dovoljno podrske medju gradjanima. Kod njega je sve marketing pa i to da li ce se vakcinisati.

  8. Ivane, pa zar nije on uzeo onih 180 vakcina za sebe i svoje najmilije odmah na početku?!?!

  9. Da onako iz potaje ne veruje i slusa ipak Jovanu ili ne daj boze Baneta za koje naredi da se satanizuju pa i apsi. Junak ili ptica.(citaj ksko mislis da je ispravno) sa dva lica pitanje je sad.

  10. Svako može da se vakciniše kada želi. Dovoljno je da se jednom kaže o njenom značaju i ne treba ponavljati sto puta kao pagagaj jedne te iste stvari.

  11. Čim se pomene obavezna vakcinacija antivakseri podivalju, tako da taj termin treba oizbaciti iz upotrebe.

  12. To što bi se predsednik vakcinisao neznači da bi se i ostatak građana vakcinisao.Kako je krenulo trebaće nam i treća doza vakcina.

  13. испоставило се да место у коме је председник желео да се вакцинише – рудоњин рог, или тако нешто – уопште не постоји – те се из тог разлога техничке природе вакцинација одлаже

  14. Sve ove zemlje što prave vakcine i prosleđuju ih na vakcinaciju građana nisu ni sami sigurni koliku zaštitu će ti građani imati, po svemu sudeći imaćemo i treću vakcinaciju jer su se neke vakcine pokazale kao slabe u zaštiti imuniteta.

    1. Fajzer već objavio da je potrebna i treća doza šest medeci posle revakcine. Sinofarm još nije načisto ali preporučuje i treću dozu onima kod kojih se nisu razvila antitela.

  15. A što organizuje logorsku vatru kod ruskog žira kod bivše ĆŽelezničke stanice?

  16. Ako se Vucic vakcinise propada mu imidz „boga“. Ako niste slepi, mozete primetiti da se on, i njegovi bolesnici iz propagande (za koje je Gebels malo dete), vrlo marljivo trude da mu naprave imidz bozanstva. Zar to nije tako ocigledno?? Medjutim, ako „bozanstvo“ pokaze slabost, vernici ce se probuditi iz duboke hipnoze! Hahahahahah!!! U tome je stvar – koliko god da to glupo zvucalo. Zato i ne nosi masku (iz istog razloga se i SPC pravi da se nista ne desava) . Verovatno, jadan, umire od straha, ali ide na sve ili nista. Kakva pateticna i bolesna predstava! Huhuhuhuuhuu!!

  17. Mozda ce koristiti ove paketice vitamina sto deli penzionerima. To je toliko efikasno da se niko nece razboleti

  18. Prvo su pisali, da je antivakser, pa da se boji igle… Sve same teorije zavere i gluposti!

  19. Ne treba strahovati od vakcine! Najbolje je da se sto više populacije vakciniše pre nego virus totalno mutira. Šta bi bilo od čovečanstva da umni ljudi nisu doprinosili imunizaciji od vajkada-protiv velikih boginja, šarlaha, difterije, dečje paralize, velikog kašlja, zaušaka itd, itd…
    Da. Svi očekujemo da se predsednik Srbije g-din Vučić javno vakciniše i to bilo kineskom, ili ruskom. Obe su super!

  20. Je li ovaj politicar ili epidemiolog?
    Kao epidemiologa, šta ga zanima da li neko odlaže vakcinaciju?

    1. Rudna Glava kod Majdanpeka u utorak 6.4.2021. Zakazano vakcinisanje Predsednika Srbije A.Vucica.

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 29. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Nataša Miljković, TV novinarka

Danas čitam od samog početka. Pomagao mi je u emisijama koje sam radila, ali i u životu u Srbiji mi je pomagao.