Rakić Vodinelić: Improvizovani Krizni štab treba odmah raspustiti

Ostavite komentar


  1. Pitanje je ko može da raspusti krizni štab? To sigurno neće učiniti oni koji su ga ustrojili. Treba izaći iz začaranog kruga tzv. „kriznog štaba“, obzirom da postoji mogućnost razbuktavanja epidemije na jesen.

  2. DA li se neko seća Pokreta DJB i njihovog zahteva za ocenu ustavnosti odluke o uvođenju vanrednog stanja? NE seća se…

      1. Čuj ! „Koji kredibilitet ima DJB“ ! Pa valjda svako može da postavi pitanje ocene ustavnosti ! Šta će mu kredibilitet ?

  3. – Neki „pismeni“ ljudi su još u martu pisali da tkz. krizni štab nije formiran po zakonu i da njihove „preporuke“ ne mogu proizvoditi pravno dejstvo ali džaba.
    – Plus što su se ti „pismeni“ pozivali na činjenicu da ni u jednom Službenom glasniku od marta pa do početka maja ne postoji nikakva odluka „Vlade“ (kojoj je tada istekao mandat) o formiranju ovog „štaba“ odn. kolekcije politizarnih diletanata.

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 27. i 28. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Andrej Josifovski Pijanista, arhitekta i vizuelni umetnik

Danas čitam danas, da se ne bih osvrtao sutra.