Raspisan javni poziv za dodelu nagrada uspešnim studentima na teritoriji Vranja 1Foto: Dušan Pešić

Gradsko veće grada Vranja raspisalo je javni poziv za dodelu nagrada uspešnim studentima na teritoriji Vranja za školsku 2022/2023. godinu.

Opšti uslovi za ostvarivanje prava na finansijsku nagradu su: da su redovni studenti visokoškolske ustanove čiji je osnivač Srbija, autonomna pokrajina ili jedinica lokalne samouprave, i da se finansiraju iz budžeta, kao i da su redovni studenti od treće do šeste godine osnovnih akademskih ili strukovnih studija, ili studenti master studija.

Pored ovih kriterijuma, neophodno je još da su studenti prvi put upisali odgovarajuću godinu studija i da nisu izgubili, odnosno obnovili, nijednu godinu studija, da je prosečna ocena tokom dosadašnjih studija najmanje 9,25 za prvu kategoriju nagrade, odnosno 9,51 za drugu kategoriju nagrade i da imaju prebivalište na teritoriji Vranja i najviše 26 godina starosti.

„Prijava na konkurs sa potrebnom dokumentacijom podnosi se Odeljenju za društvenu delatnost – Odseku za obrazovanje, kulturu, sport, omladinu i informisanje sa naznakom ‘Za Komisiju za prijem, pregled i sastavljanje rang-liste prispelih prijava učesnika konkursa za nagradu uspešnim studentima’, preko pisarnice Gradske uprave grada Vranja“, saopštila je Služba za odnose sa javnošću grada Vranja.

Rok za prijavljivanje na konkurs je 15 dana od dana objavljivanja konkursa na zvaničnom sajtu grada Vranja, zaključno sa 16. novembar 2022. godine.

Informacije i prijava na konkurs mogu se dobiti na šalteru broj 1, Gradske uprave grada Vranja i na broj telefona 064/890 77 10.

Više vesti iz ovog grada čitajte na posebnom linku.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari