Razrešena predsednica Prvog osnovnog suda u Beogradu

Iako je bila na čelu suda koji je proglašen za najbolji po broju rešenih starih predmeta Natalija Bobot smenjena

Ostavite komentar


  1. Prvi Osnovni Sud u Brogradu Bulevar Nikole Tesle 42a je olicenje ove zemlje !!! Dno-dna

    Licno Sudija Nenadic Ljubica je vodila ostavi ski postupak broj predmeta O.broj 7215/14 zaostavstvina naseg pokoj og oca Zrifuna Dubic.

    Posle 2 Godine razvlacenja po Sudu donela je sramnu bednu odluku da nasa maceha Strani drzavljanin dobija imovinu od zaostavstvine naseg oca i ako joj po zakonu ne pripada. Jer je ta imovine stecena u braku nase pokoj e rodjene majke i oca jos davne 1983ce godine trazili smo izdvajanje majcinog dela 50% medjutim ta lopuza korumpirana to nije odobrila zatim sam jos 14.05.2018god u roku podneo zalbu i zahtev za reviziju proslo je 2 meseca kos n8su ti lopovi i Prvog Osnovnog Suda dostavili zalbu sa predmetom Visem Sudu u Beogradu.

    09.07 sam dostavio Ministarstvu Pravde svu overenu domumentacinu sa brojem predmeta i ulozio zalbu na Prvi Osnovni Sud i naVisi Sud te ce ti korumpirani lopovi biti razreseni.

    Sem toga na pogresnog su se namerili sva dokumentacoja i tuzba protiv Sudije Nenadic Ljubice bice sutra predati Savetu Visokog Sudstva onda ce na red doci Drzavno Vece Tuzilac

    Te cu ih jednom za svagda nauciti da moraju raditi svoj posao po zako u casno posteno a ne kao neki ljigavci

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 30. april, 1. i 2. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Srđan Gojković Gile, muzičar

Pozivam sve one koji čitaju Danas da ga podrže tako što će se učlaniti u Klub čitalaca Danasa i tako podržavati nezavisno novinarstvo.