Reakcije na predsednikove najave „teške zime“: Javno kukanje, prenemaganje i dizanje panike – još jedan pokazatelj da Vučić nije državnik

Ostavite komentar


  1. Zar je stvarno nekom potreban još neki pokazatelj ko je Aleksandar Vučić?

  2. Neka se konačno odlučio za jednu stolicu.
    Žao mi je zbog ovakvog izbora.

  3. Balsa Bozovic nam sigurno pomoci nece. To je antisrpsko montenegrinski kadar. Daleko mu lepa kuca.

  4. „Nastupajuca zima ce jednako biti teska za sve nas „,odvali covek bez srama i obraza i ostade ziv !U istu tikvu odricanja i trpljenja strpa kako svoja i primanja i svoje privilegije kao i svoje klike sa svim nesretnim pacenicima ove nesretne Srbije koji ni sami vise neznajuci kako sastavljaju kraj sa krajem ili barem sludjeni do bola misle da im to polazi za rukom.Covece gde ce ti dusa ako je uopste imas ,ako je i od tebe previse je ,a tebi narode neka je bog u pomoci,samo ne ovaj koga si sam uzdigao na pijedestal bozanstva i do koga tvoje molitve ne dopiru vec neki novi i drugi ko ce hteti da razume tvoju patnju i bol mnogo vise nego sto si sam u stanju da to prepoznas i da ti dovoljno pameti da razmisljas svojom glavom i verujes onome sto vidis svojim ocima ?

  5. Iseliti celu Srbiju u Afriku dok ne prodje zima,a migranti neka ostanu da se smrzavaju,ko im je kriv.Nije valjda SNS kadar.Na Boga ne možemo da utičemo,što bi rekao napredni načelnik doktorant.

  6. Na osnovu situacije u svetu je i Evropska unija vrlo zabrinuta povodom grejanja a ne Srbija mala i zavisna od energetike drugih zemalja.za ovu zimu će biti dovoljno…ne verujem u tu priču zabrinutosti velike. Malo je uveličano. Što imate stalno nešto protiv predsednika.vama niko nije dobar. Bitno je da predsednik čuva našu zemlju Srbiju vrlo dobro.da sam predsednik Srbije kod mene ne bi bilo ovoliko strpljenja što se Kosova tiče.bi poslala i vojsku i policiju zajedno na sever kosova i tamo gde većinski žive srvšbi.

  7. Mora pripremati teren jer izlazi na videlo sve sto su do sada „radili“, pa krizu uzima kao opravdanje, a razlozi su duboko u Grcicima, Bajatovicima, i ostalim NE strucnim rukovodiocima ali politicki poslusnim!!!

  8. Sve je on bio i moze biti ali dve stvari nikad: Dobar covek i drzavnik.

  9. g. Vucic nikada nije bio ni blizu drzavnika, on je samo partijski kadar koji se brine o svojoj partiji kroz koju posmatra narod. Pokusavam da razumem izjave poput bice nam tesko ali ne treba da brinemo ima dovoljno brasna, secera, ulja itd. bice nam tesko poskupljuje gas ali smo napravili dobar aranzman novi sa Rusima imacemo gasa, sada se kaze nece ga biti, obezbedicemo naftu pregovara se nece biti vecih problema, sada se kaze ne zna se kako cemo sa naftom cene stalno idu gore (neki kazu da cena nafte pada pa cak prognoziraju da ce doci na 65 za barel) ko je ovde u pravu a ko muti vodu, g. Vucicu opredelite se vec jedno a ako ne znate onda sidjite da se ne mucite vise. Ziveli

  10. Svugde se oseca da mu je tamo neki Kurti na umu koji nikada on nece resiti.To je cista diplomatoja gde je on jako oskudan.Drugo,vidim jako se ustremio na N1.Kada bi mgao kao i sve da N1 stavi pod.svoju komandu.

    .

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 4, 5. i 6. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Danica Vučenić, novinarka

Danas volim jer je nepoverljiv prema političarima i preispituje i sumnja u svaku informaciju.