Realna štetnost mini hidroelektrana o kojoj graditelji ne govore

Ostavite komentar

  1. da pastrmke ne zive u cevovodima i ne vole da se vrte u turbinama pod vrlikim pritiskom. nego, da vas, pitam, ima li mozda sve ovo veze sa cinjenicom da je vucicev kum petrovic jedan od najvecih investitora u male hidroelektrane?

  2. Svi mi plaćamo izgradnju privatnih mHE , to znači sirotinja i svi drugi gradjani Srbije grade mHE tajkunima i drugom belosvetskom ološu i lopovima.To je očit primer sprege vlasti sa organizovanim kriminalom i tajkunima. Ovo je kriminalno društvo.I zamislite Predsednik govori o obračunu drzave sa organizovanim kriminalom i tajkunima,. Koji cinizam…….

Ostavite komentar

Društvo

Naslovna strana

3. februar 2023.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Ana Ćurčin, muzičarka

Danas predstavlja pokušaj objektivnosti i relavantnosti prema nekakvoj istini koja bi trebalo da bude jedna vodilja kada je žurnalistika u pitanju.