Rebić: Ne želim da ulazim u rasprave sa političarima

Ostavite komentar


  1. Ne zelis ti Rebicu ni da policija radi svoj posao za koji je SVI a ne samo clanovi sns-a placaju.Bedne su propagandne akcije u kojima panduri ,uz sirene raznose torte i poklone deci i ugrozenima a za to vreme na ulicama divljaju tatini sinovi za koje ogranicenje ni saobracajni propisi ne vaze.O nekaznjenom divljanju u stilu Hitlerovih bakljada da ne govorim.Ovo vise nije policija svih gradjana vec jednog coveka.

  2. Tako je Rebicu, reci sve politicarima u lice, samo je tvoja firma bila produktivnija od Covida 19. Covid zarazi dnevno 200-300 ljudi, a tvoja firma „navata“ 600-700 baba i deda koji su izasli iz pritvora da uzmu malo svezeg vazduha..Svaka cast, tako i treba „do gole koske“….

  3. Rebiću,Gde ste instalirali kamere uvezene iz divne bratske Kine,koja takvim kamerama špijunira svoje građane?

  4. „Rebić: Ne želim da ulazim u rasprave sa političarima“
    Nije vase da ulazite u bilo kakve rasprave, vase je da slusate i izvrsavate. Nije tako davno bilo kako ste bili pozornik.

  5. Ma odgovori sta je sa Kavcanima u Janicarima, sto se ne hapse, odgovori na pitanje Krika! Saobracajac na celu policije, pametnom dosta.

    1. Jovanjica?
      Hercegovacka?
      Krusik?
      Doljevac, naplatna rampa?
      …….
      Pancicev vrh?
      Paljenje kuce Simonovica?
      Jutka?
      Crni dzipovi bez tablica na birackim mestima?
      ?
      ?
      ?
      Jel treba jos?

  6. Pa hajde Rebiću… Nismo mala deca. Koja Vlada je raspisala konkurs? Ahahaha… Pa kao i svi tenderi i sve što oni raspišu. Smejurija. Usput, o kojim rezultatima govoriš? O hapšenju građana za koje radiš, a koje treba da štitiš? Sram te bilo.

  7. Mislio sam da od Veljovica i njegove zastite politicara i mafije od zasluzene kazne gore ne moze biti, ali Rebic me demanuje vec godinama. Dal i je odgovoran Rebic kao naslednik Veljovica ili opet Veljovic kao Vucicev savetnik i predlagac svog naslednika videcemo mozda kad se vlast promeni a ova dvojica sa sve onima koje su postavili vise ne budu na funkcijama. Rebic vrezultat nije tonama marihuane koju su zaplenili ispred nosa im u Jovanjici ili onoj sto im je dopusteno da zaplene vec u kolicini koja je 100 puta veca a koju su pustili da se prodaje ili prodje dalje, veliki uspeh je i pljacka naroda kroz oko milion saobracajnih kazni za razne gluposti i zabrani policajcuma da kod laksih prekrsaja gradjane samo opominju, veliki uspeh je i u stalnoj pretnji policajcima da ce biti otpusteni ili prekomandovani ako ne slusaju i ne vide sta njegovi pajtasi iz vlasti rade i td.

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 4, 5. i 6. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Andrej Josifovski Pijanista, arhitekta i vizuelni umetnik

Danas čitam danas, da se ne bih osvrtao sutra.