Rebić: Oko 2.500 građana kršilo policijski čas, 17 policajaca ima korona virus

Ostavite komentar


  1. Policajci su, pored lekara, takodje vrlo ugrozeni. Nije lako ni njima kada moraju da rade sa ljudima koji su bahati i ne postuju ni svoje ni tudje zdravlje.

  2. To je veliki broj ljudi koji krse mere! I treba uvesti jos rigoroznije mere dok se ne uvede disciplina!

    1. Tako je Natasa. I posle virusa da se nastavi ovako. I jos stroze ako treba. Koga brigra za privredu, ekonomiju i za ljudsku psihu, bitno da se igramo kauboja i indijanaca.

  3. Ne razumem ove ljude, sta pokusavaju sa ovakvim neodgovornim ponasanjem. Nije mi zao sto su procesuirani. Svi treba da budu kaznjeni sto krse mere.

  4. Ako je u kolima vise od 2 osobe? Nista meni nije jasno… Ako radi vise od 2 prodavca u velikoj prodavnici? Sta je okupljanje vise od 2 osobe?

  5. Pozdravljam svaku akciju policije u pogledu poštovanja zakona i kažnjavanja prestupnika
    Da li su uhapšeni i krivci za propast Krušika, oni koji su srušili savamalu, ubice Olivera i one jadne pevačice , ubice sa naplatne rampe i pešačkog prelaza i da ne nabrajam dalje
    #OstaniKodKuce…

  6. Ovaj Rebic zivi pravi americki san u Srbiji …. za tako kratko vreme od pozornika do direktora policije … retko ko je u tome uspeo.

  7. Može li se znati gde i kako su se ti policajci zarazili?
    Hapseći one koji su kršili zabranu? To nije nemoguće, ali svakako ne može biti slučaj za svih 17 zaraženih policajaca.
    Može biti samo jedno od sledećg: zarazili su se od nekoga iz najbliže familije s kojim dolaze u kontakt, ili od kolega s kojima rade, što bi značilo da rade nezaštićeni, u neadekvatnim uslovima. Dakle?

  8. Koronu ima 17 policajaca zato sto neko neodgovoran krsi mere za zastitu od te posasti.Koliko je tek medicinskih radnika obolelo.I sta ce biti sa onima koji krse policijski cas.To treba suditi kao pokusaj ubistva.

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 7. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Stevan Filipović, filmski režiser

Da bismo bili savesni građani koji donose prave odluke na izborima, kao i u svim drugim sferama života, potrebni su nam jaki mediji.