Rebić: U istrazi brutalnog prebijanja u Novom Sadu nije bilo sistemske opstrukcije

Ostavite komentar


  1. Dokle god nema transparentnosti slusacemo gluposti politicki konstruisane. Narod obilazi policiju u sirokom luku. Dali se pitate zasto , dali se pitate zasto takva reakcija javnosti na jedan grublji incident. Nakupilo se Rebicu nepravde i kriminala na svim stranama, klupko se ne odmotava jer se politika boji.

  2. Ajde, svi napolje iz pe korumpirane policije i sudstva. Bagra nepismena i idite pa gajite krompir na njivi a sa ovakvim ponasanjem i ne treba da smo u evropi.

  3. Znači, po direktoru policije, Kontić je „samo malo“ pobegao, pa je „tek relativno“ nedostupan organima gonjenja, a zbog brutalnosti koja je apsolutno zgrozila javnost Srbije Neko će i odgovarati? A neuvezanost policije i tužilaštva za određene kategorije prestupnika (obično od ranije poznatih policiji) nije sistemska ..? Važi!

  4. U prevodu, nismo sprečavali istragu sa visokog nivoa, nego nam generalno u policiji ništa ne funkcioniše kako treba. Da li je u uređenom sistemu moguće napraviti toliko grešaka? Ako je tačno ovo što tvrdi direktor, to je samo potvrda njegove nesposobnosti da organizuje funkcionalan sistem.

  5. Dosta tih smesnih izgovora -smene ,ostavke i druge odluke koje ce spreciti javasluk u MUP .A general Simic i pevaljka -sta bi sa odgovorom na njegove stanove u Smederevu ,Beogradu ,kucu na Avali ,dva lux auta i sl…a o broju pusaka i pistolja ni reci?????????

  6. Propusti nižih službenika?
    A ko je zadužen za kontrolu rada nižih službenika?
    Kada prestanete da zapošljavate imbecile i njihovu decu samo zato što lepe plakate i mašu zastavama po celoj zemlji, onda će vam i niži i viši službenici raditi posao za koji i njih a i Vas Rebiću MI plaćamo.

  7. Genijalnu policajac sve zna sta se desava I u policiju, sto je u redu, a I u tuzilastvu, pa neka stane Tepicki na crtu, posto je ona pokupila relevatne cinjenica, pa u javno debati razjasne slucaj,eto tako

  8. Ha, ha, krivi su Pera Ložač i Mica Kafe Kuvarica, i biće strogo kažnjeni? Dok je MUP lupao glavu oko kvalifikacije zločina, siledžija kontić se šepurio po tužilaštvu (tražio nevidljivu Zagorku Dolovac?) Vratite nam g. Miličkovića iz pasoškog odeljenja da konačno razreši ovu zavrzlamu…

  9. Dakle plan je da se odgovornost svali na nekoliko nižih policijskih službenika kako bi se javnosti ponudila žrtvena jagnjad, kao u slučaju vozača Zorana Babića. Vlast računa na to da kao i Babićev vozač ni ovi policajci neće smeti da izađu u javnost sa podacima ko im je naložio da prekrše zakon plašeći se da bi posledice po njih u tom slučaju mogle biti mnogo gore od eventualne suspenzije. Videćemo da li će se neko od njih ipak odvažiti da javno kaže kako mu je nepostupanje u ovom slučaju naloženo sa viših instanci, ali ja tipujem da se to neće desiti, da ih odlikuju hrabrost i moral ne bi bili policajci, a svakako ne bi prihvatili da budu produžena ruka mafije, što naša policija trenutno jeste.

  10. pa nije dovoljno samo obavijestiti dezurnog tuzioca da se dogodilo nesto, valjda treba pronaci izvrsioca a to ne radi tuzilac vec policija. kakva su to objasnjena da su isli 4.septembra kod tuzioca na konsultacije,sta da im kaze tuzilac,da treba da rade svoj posao i pronadju izvrsioca djela. on prica o kvalifikaciji djela sto nema veze sa radom policije jer ostaje isti posao za policiju da pronadju izvrsioca,kvalifikacija je bitna za tuzioca i optuznicu. na kraju priznaje greske ali se ogradjuje i svaljuje krivicu na nizi nivo i obicne policajce da bi sacuvao sebe i ministra.sramno.

  11. Ko vas bre primorava na laž? AV ili ministar policije? Ako je sve bilo u redu, i odrađeno kako treba, zašto je onda nalog za hapšenje i raspisivanje poternice kasnio pune tri nedelje? Zašto policija nije po saznanju razbojništva ODMAH uhapsila tog zlotvora za koga se navodno istu noć znalo ko je on? Očigledno je neko sa vrha, verovatno neki esednesovac, naredio da se sačeka sa privođenjem kako bi dotični mogao da zbriše u CG. Sve priče Rebića, ministra i drugih -verovatno na neki način saučesnika u prikrivanju pokušaja ubistva- su samo priče za malu decu!

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 3. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Maja Cetković - E-play

Dnevnu novinu Danas jako cenim i poštujem pre svega zato što je jedna od retkih koja ima rubrku o kulturi i sceni.