Redakcija Danasa nudi pomoć Vranjskim

Ostavite komentar


  1. Lep gest Danasa. Nadam se, koristan i za Novine Vranjske. Malo je takvih primera solidarnosti u Srbiji danas.

  2. Jel““ su ovo botine dobile po listić parizera i za vest o Vranjskim? Neverovatno. Počeće da rade i za vremensku prognozu, ako se oblak odupre velikom vođi pa pljusne a on rekao da će biti lepo vreme za otvaranje nove lokalne bakalnice ili sajma koščica kajsije na primer.

  3. Zlotvor i zlotvori i ovo negativiziraju. Užas! Danase, bravo. Molim Vukašina da ovo prihvati. U borbi protiv zlotvora, i jedan manje je previše!

  4. Dobar gest! Pitao bih sve novinare Srbije: kako da ubeddimo narod da treba svi da se pobunimo protiv zuluma koji nad narodom sprovodi Vucic sa njegovim dahijama. On unistaava Srbiju kao drzavu i deli narod na poslusne i neposlusne, na patriote i strane placenike, na dobre tajkune i lose tajkune, naredjuje nocno rusenje kuca gradjanima i zabranjuje policiji da intervenise, usput pljackajuci penzionere da bi finansirao botove, Dodika, Veselinovica i ostale mafijase. Kada njegove dahije dodju i na vasa vrata, bice sve kasno! A desice se to ako ostanemo bednici u dusama svojim…

  5. Umesto sto izlaze na ulice i dizu tenzije , bolje bi im bilo da svako pomogne koliko moze i tako doprinese spasavanju novina. Ali onima koji imaju za glisere ,skupocena putovanja , racune u stranim bankama, tako nesto ne moze da padne na pamet , jer nisu navikli da daju, vec uzimaju.

  6. Predlažem da nedeljno izdanje Danasa sa podlistkom Vranjskih bude skuplje – da se i tako pomogne redakciji Vranjskih. Više sam nego uveren da ćemo mi, verni čitaoci Danasa, rado platiti tu cenu.

  7. Svaka čast za podršku Vranjskim i Vukašinu Obradoviću! Redak primer solidarnosti na delu.

  8. Sjajno iznenadjenje. Jesu li novinari i kolektiv "Vranjskih" to prihvatil? Objavićete svakako njihovo reagovanje

  9. Molim gospodu koja za sendviče lupa minuse da se preseli na neki sajt blizi njihovom senzibilitetu.

  10. Pravi prijatelji i dobri ljudi se poznaju po pravim i iskrenim stvarima i ponajviše kada prepoznaju tuđu nevolju i ponude to što mogu i imaju. "Danas" je to dokazao ovim gestom koji, mene lično, nije iznenadio. Naime, to sam na neki način i očekivao. Duboko poštovanje. Bravo "Danas", na dobrom ste putu, kao i uvek, a da je to tačno dokazuje se poplavom botova na ovu vest i njihovi "crveni palčevi na dole". Bez brige, oni drugo i ne znaju.

  11. Bravo! Pokazite soliarnost i ne zaboravite onu poucnu pricu kako su u Nemackoj u vreme fasizma odvodili pojedince, jednog po jednog, a ostali nemo posmatrali. Zar to ne podseca na nasu situaciju?

  12. Svaka Vam čast na podržci gospodinu Vukašinu Obradoviću i Novinama Vranjskim.
    Blagopočivši Patrijah Pavle je rekao "Budimo ljudi"
    Ovom svojom podrškom potvrđujete da Vi to jeste.
    Srdačan pozdrav.

  13. Stvarno je žalosno ovo što se desilo Vranjskim.Nažalost,Vukašin nema tetku u Kanadi da mu pošalje novac

  14. Narode SLUŠAJ VAMO: Ne gase fašisti samo novine ,evo danas je privredni sud u Kragujevcu proglasio stečaj Srpskoj Fabrici Stakla staroj 110 godina ,STEČAJ,A NA OSNOVU ŽALBE NA PRETHODNO OBAČEN ZAHTEV ZA STEČAJEM OD TKZ.POVERIOCA FIRME LEHSILIJUM IZ ČAČKA OSNOVANE PRE NEKI MESEC OD MAFIJAŠA SA CRVENE POTERNICE,KOGA VEĆ 3 GODINE ČUVA U SRBIJI VRH DRŽAVE SRBIJE OTIMAJUĆI MU PRLJAV NOVAC KOJIM SU VEĆ DVA PUTA POKRALI IZBORE PODIĆIVAJUĆI I KUPUJUĆI GLASOVE TIM ISTIM PRLJAVIM NOVCEM.OVO SE MORA SPREČITI,SVIM SREDSTVIMA KOJA SU LEGITIMNA U BORBI PROTIV FAŠISTA I FAŠIZMA U SRBIJI !!!!

  15. Pre godinu dana ugašene su i "Novovokneževačke novine" bivši "Glas Komune", sve sa lokalnom TV stanici CINK, otkupio SNS za 450€!
    Preko 30 godina su postojali i …
    Koga je briga za to?

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 26. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Nataša Miljković, TV novinarka

Danas čitam od samog početka. Pomagao mi je u emisijama koje sam radila, ali i u životu u Srbiji mi je pomagao.