Zloupotrebili logo Danasa prikupljajući potpise protiv rukovodstva Advokatske komore Beograda 1FOTO: Twitter/Milenko Jovanov

List Danas nema nikakve veze sa skupljanjem potpisa za smenu rukovodstva Advokatske komore Beograda, već je u pitanju zloupotreba logoa našeg lista. Štand sa logom Danasa ispred Prvog osnovnog suda u Beogradu gde su prikupljani potpisi postavljen je bez našeg znanja i odobrenja.

Fotografiju ovog štanda na društvenoj mreži Tviter objavio je potpredsednik Glavnog odbora Srpske napredne stranke Milenko Jovanov, tvrdeći da naš list učestvuje u prikupljanju potpisa. Kako je u izjavi za Danas pojasnio, fotografija je sačinjena u utorak u 10:36 ispred Prvog osnovnog suda na Novom Beogradu.

Kako smo saznali, potpise prikuplja neformalna grupa advokata okupljena oko inicijative za smenu rukovodstva beogradske komore i raspisivanje novih izbora. Štand je prethodnih dana korišćen ispred različitih sudova u Beogradu.

– Štand sa logom Danasa smo kupili polovan – rekli su nam članovi ove grupe advokata, dodavši kako omaškom nisu prelepili bokove na kojima se vidi logo našeg lista. Nakon što smo ih pozvali rečeno nam je da će sporni štand biti sklonjen, a naš logo prelepljen.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari