Reka Pek biće za ugled

Zahvaljujući pomoći Evropske unije u projektu zaštite voda

Ostavite komentar


  1. Rođen sam i provep detinjstvo i mladost na obali ove prelepe zlatne reke. Pamtim kako je bila čista i bistra voda tako da smo je normalno svi pili! Radujem se i zahvalan sam Evropskoj uniji na finansijskoj pomoći, angažovanju opština Veliko Gradište, Kučevo i Majdanpek, organizaciji civilnog društva Unija ekologa – UNEKO iz Beogradaa i stručnjacima koji su radili na ovom projektu. Radujem se da će opet zlatni Pek bistar i pitak kao što je bio..

  2. Ja sam rođen na obali reke Peka pre 73 godine i pilismo bistru vodu iz reke. Skoro sam bio u rodnom kraju i Kad sam video katastrofu ove reke u gorem je stanju nego 2012., frapirao sam se i ipričao o ovom vašem člaku i projektu. NIKO O TOM PROJEKTU NEZNA NIŠTA. DOBRO BI BILO DA PROVERITE SVE OVO OKO OVPOG PROJEKTA I OBAVESTITE NAROD I GLASAČE PRED IZBORE DA NAROD MALO OTVORI OČI I RAZMISLI KOME DA DA POVERENJE. A AKO JE TO STVARNO TAKO KAKO SAM ČUO TJ NISAM ČUO MOŽDA BI BILO POSLA I ZA JAVNOG TUŽIOCA. Pozdrav!

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 21. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Nataša Miljković, TV novinarka

Danas čitam od samog početka. Pomagao mi je u emisijama koje sam radila, ali i u životu u Srbiji mi je pomagao.