Rektorka: Odbor za profesionalnu etiku do 4. novembra da donese odluku o doktoratu Siniše Malog

Ostavite komentar


  1. I sta ako se ustanovi da je doticni doktorat obican, prosecan doktorat na FON-u?
    Kako nakon svih pritisaka vise iko moze da donese nezavisno odluku?

    1. Dr Nebojsa Covic, akademik Matija Beckovic i tako dalje…
      Kakve veze imaju Predsednik i Vlada sa FON-om?

  2. Prosečna mesečna primanja profesora na Ekonomskom, Pravnom, FON-u prema izveštajima Državne revizorske institucije su 4000 evra, da li zaista mislite da će oni zbog Siniše Malog rizikovati svoje pozicije?

  3. Ova rektorka je znatno snažnija i samouverenija ličnost od Kostić predsednika SANU. On se sakrio u neku nišu i otud ne sme da provri. A nauka i univerziteti postaju politikantske živobare u kojima se baš kari Vučić sa svojim jatom lešinama.

  4. Ala vas je lektora u dogovoru sa Šarčevićem provozala. A šta je sa glavnim zahtevom da izdaje na RTS predloži smenu Malog. Zar se nije reklo da se nece iza i dok to ne uradi. Sada neko likuje samo što je lektora rekla podržavam studente. Neko je ovde naivan ili se pravi lud. Kao Miloševic 99 pobedili smo NATO.

      1. Ne se vređamo, mi u čistoći upravljamo teškom mehanizacijom, ovaj ne ume ni tastaturom da upravlja….

  5. Taj njen rektorat je dve nedelje bio Farma (i jos je, dok akteri ne potpisu „ugovor“). Kakvim biznisom se bavi vidi se i po angazmanu na organizaciji igara (loptanja a ne nauke) za koje trazi pare od vlade od koje je inace ogradjena ogradom zvanom autonomija univerziteta. Tesko da takvi mogu ista da prebacuju Sinisi Malom. Srbija je ko sipak puna doktoranata a fenjerdzija po ucinku te pameti. Sinisa Mali je izuzetak.

  6. Beše ono, onda, „Varljivo leto ’68“. A varljivije, neuporedivo crnje i sumornije 2019. Nakon onog (prvog) igralo se kozaračko kolo, a, ove, 2019-te će se, pretpostavljamo, shodno novoj tradiciji, zaigrati Žikino ili moravac. Uz ono, prvo, pored igranja se i pevalo u stihovima, a za Žikino ili moravac još nemamo teksta. Što ne znači da ga i neće biti. Recimo, kao ideja: ‘igrajte deco Žikino kolo,…………..itd’ ili ‘oj Moravo, mutna reko, mutna reko,…………itd’!!

  7. Gospodjo Vi ste na čelu najobrazovanije institucije ovog naroda,Vaša je dužnost istina,trenutno ste jedini bedem odbrane normalnog društva.Kupuju se glasovi,kupuju se titule,diplome,mesto u reperezentaciji,opdaništu,groblju.Kupuju se lekari,sudije,policajci….Zato odbranite istinu

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 29. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Biljana Lukić, novinarka

Danas su profesionalne dnevne novine kojima može da se veruje.