Rektorka Popović: Prva prava komisija za doktorat Malog

Ostavite komentar


  1. Najzad. Ubeđen sam da će ta „prva komisija“ pozitivno oceniti rad Maloga. Jer će u komisiji, najverovatnije, biti samo SNS-ovci. Mašala, Mali najzad ćeš moći da se dičiš lakim doktoratom!

  2. Šta li želi naučna javnost od ovog nadarenog i čestitog dečka. Pored 24 stana u Bugarskoj, ušteđevine na Kajmanskim ili drugim ostrvima i dizanje Beograda iz vode do nebesa, stigao je da uradi čak i dokrtorat, pa makar bio plagijat (ukraden). Na red su sređivanja finansije države.

  3. Sad ce rektorka Ivanka caskom da resi probkem Malog. Uostalom, zbog toga je bila protezirana od Malove partije u toku izbornog postupka.

  4. Šta li želi naučna javnost od ovog nadarenog i čestitog dečka? Pored 24 stana u Bugarskoj, ušteđevine na Kajmanskim ili drugim ostrvima i dizanje Beograda iz vode do nebesa, stigao je da uradi čak i dokrtorat, pa makar bio plagijat (ukraden). Na red su sređivanja finansije države.

  5. Onaj ko vidi doktorat Malog umeće u najstrašnijim mukama.

  6. Sve je to poliika, ko proverava doktorate Šapiću, magistarske radove Velji Iliću, Pajtiću, Čedi Jovanović i niz drugima?

  7. Smešno je što već treća komisija ispituje da li je doktorat plagiran… niko da se seti da ispita da li je Siniša Mali uopšte video svoj doktorat pre nego što ga je predao… cijenim da bi rezultati bili prilično negativni.

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 27. i 28. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Jelena Glušac, novinarka

Danas je važnije nego ikada braniti slobodu govora i kritičke misli. Zato čitam Danas.