Reljić: Istina o masakru nikad neće biti saopštena

Povodom 20 godina od terorističkog napada na autobus Niš-ekspresa u Livadicama kod Podujeva

Ostavite komentar


  1. da li je uopste potreban komentar?! srbi , zrtve?! kad je to ikoga zanimalo osim jadnih porodica zrtava ?
    cudi me sto ste se i vi uopste setili toga ?!

    1. Hajde što vlasti na tzv.. Kosovu ne čine ništa o rasvetljavanju zločina nad Srbima kada samoredsednik Vučić i ako je obećao neće da reši streljanje šest mladića u kafiću „Panda“ u Peći. Mrtvi i Badža su mrtvi čak i jedan političar zadužen za Kosmet ali je drugi dželat živ kao i politički nalogodavac inaće Albanac iz Bora haški osuđenik i njegov potrčko bivši fudbaler Crvene Zvezde koji je za to nagrađen da bude prvi ambasador u CG i a ni onaj visoki funkcioner SPS koji je 10.juna 1999.god. došao da helikopterom evanuiše jednog od dželata i koji mu je bio telohranitelj sve do emigracije u Argentinu gde je umro od side. Da li se lepa supruga testirala od side kada je čula od čega je umro njen telohranitelj ne znamo ali znamo da svi ti navedeni političari su visokopozicionirani u SNS i SPS.

  2. Srpski narod sve zločine izvršene nad njim pamti i ne zaboravlja ali se ne sveti kao drugi narodi, po čemu je poseban. Zbog tiga su ti zločini sve učestaliji i ponavljau se. Takvi su Srbi. A srpska vlast tih zločina se seti po potrebi. Takva nam je vlast. Zato su Srbi i njihova vlast uvek krivi za sve ali uvek preteknemo spremni za mržnju i nove zločina neprijatelja.

  3. Oni koji su izazvali stradanje naroda, Srba i Albanaca, i sada vladaju Srbijom, brukaju je i dokrajčuju.

    1. Ko je od onih koji su podmetnuli eksploziv ispod autobusa Nis-Ekspresa ili pucali u Starom Gracku danas na vlasti u Srbiji? Procitao si uopste clanak ili si samo po defaultu istresao tu demagosku frazetinu?

  4. Ceo slučaj je jasan i postoje dokazi. Ejupi je 1998-e godine bio u kampu na severu Albanije, gde je od strane američkih obaveštajaca, obučavan za postavljanje eksploziva i mina. Nakon napada međunarodna policija je pored puta našla opuške sa njegovim DNK. Nekoliko godina su ga skrivali u Bondstilu, navodno je bio u zatvoru. Danas se slobodno kreće zahvaljujući zapadu, pre svega Amerikancima. Da ne spominjem korupciju na Kosovu u koju su uključene međunarodne vojne i civilne snage. Britanska tužiteljka, zaposlena u Eulexu je momentalno smenjena, kada je o tome iznela podatke u javnost. Naravno sve se to zataškalo.

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 30. april, 1. i 2. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Marko Vidojković, pisac

Danas su jedine normalne dnevne novine u zemlji. Kad bih čitao nešto drugo potpuno bih poludeo.