REM danas donosi odluku o nacionalnim frekvencijama

Ostavite komentar


  1. Ne budite naivni kakav rem donosi odluku, odluka je već odavno doneta, jer glavna Vučićeva propaganda mašinerija, koja služi za širenje laži, zaglupljivanje i trovanje naroda Pink i hepi ne smeju ostati bez nacionalne frekvencije.

  2. Postoji samo jedno pitanje, da li će N1 ili Nova S dobiti jednu od četiri !? Koliko poznajem AV-a neće, a Zekićkino obrazloženje biće antologoijsko !

  3. Ja sam pesimista, ali ko zna? Mozda se desi pravo cudo i N1 ili Nova S dobiju nacionalnu frekvenciju, zasluzili su ih odavno. Ipak treba biti realistican: Ja takodje mislim da ce nazalost sve ostati po starome, zato sto iskljucivo ON odlucuje o svemu i niko drugi!

  4. Nešto se plašim rezultata. Prvorođeni od 1,85 kg. će dati frekvenciju ako ga neko jako pritisne. A petu čuva za Ruse to je jasno.

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 25. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Marko Nastić, di džej

Tokom svih ovih godina čitajući Danas naučio sam šta predstavlja nezavisno novinarstvo i koliko je to danas veoma retko.