REM: Nema kazne za Pink zbog „ozoniranja“

Ostavite komentar


  1. Kako je krenulo Danas ce postati deo pisane pink produkcije a fotografija Mitrovica kao trajni logo na radost i estetsko uzivanje citalaca.

    1. Zar Danas ne treba istinito i pravovremeno da izvestava? Sta je problem? Ako Vas konkretna vest ne zanima, preskocite je, ali je bitno da je ima.

      1. Preskocio bih ja i vest i sliku milog lika, ali nece oni mene kao redovnog citaoca jer su clanak i fotografija direktora srpskog Cernobilja objavljeni u Danasu 19,05, 20.05, 21.05…Medjutim kome je., kako kazete, bitno da je ima ?

    1. dr,Laza Lazarevic bi dans plakao kada bi video sta se desava u Srbiji i ko je vodi. Mi bas nista nismo naucili, sve smo jeftino kupili a to nas SKUPO kosta.

  2. Da li ode svi prave ludi, pa pitajte bilo kog hemicara kakav efekat ima ozon na krv, tj. tkiva. Pa taj slobodni atom kiseonika bas samo hvata viruse korone, a ne dira ostatak oko njega, recimo eritrocite. Budalastina na kvadrat. Da ne pominjem Zexove argumente o vremenu poluraspada ozona (to imaju samo radioaktivni elementi, a ne alotropske modifikacije), zatim kako je vodonik-peroksid (u narodu poznat kao hidrogen) koristan za ciscenje krvi, no bas nije zgodno da ga kao 9% rastvor koji se koristi za farbanje kose sunete nekome u oci i slicno.

  3. Sve dok je ovaj idiot zasticen od strane Ace, Vulina i vecine u vladi, mozemo da mu pljunemo pod prozor. On je car, a mi govna. E draga govna vi opet idite i izglasajte svog cara. Pokazite da za bolje niste.

    1. Nije moje da se mešam ali…
      Predlažem dr Ž. Mitroviću da modifikuje terapiju po stručnom savetu dr D. Trampa i moje malenkosti:
      Da istovremeno sa ubrizgavanjem ozona u krv ubrizgava Domestos u manjim količinama (50-100 ml za nekih 10-15 minuta). Istovremeno da „inhalira“ tri crte belog i popije 1,5 litara Fante.
      Ova terapija je dala značajne rezultate u oblasti Južne Amazonije i Severnog Antarktika – biznis lokalnih pogrebnih preduzeća se povećao za više hiljada procenata, što reče onaj vojvođanski „stručnjak“.
      Tako da, samo hrabro napred ružičasti doktore!

  4. Mitrović radi za vlast i šta god uradio neće odgovarati. Kao i njegov sin. Pregazio devojku i dobio nanogicu.

  5. Željko Mitrović ima friz kao Mitar Mirić iz svojih najslavnijih dana. Zato Danas treba da objavljuje što više njegovih slika, a ako može i da ga stavi na duplericu u nedeljnom izdanju. Svi zadovoljni. Narod će da lepi njegove slike po zidovima soba, garaža, radionica i štala, a Danasu će da skoči tiraž. Čista ekonomija, bato moj.

  6. Nije mi jasno zasto se zamlacujete, sve treba popisati poimenice i kad se promeni vlast pokrenuti postupak protiv svakog ko nije obavljao posao po zakonu. Sve u apsu i to sa posledicom gubitka prava na obavljanje profesije. Dosta je vise ovog kretenizma da obican gradjanin za obican prekrsaj ide u ropstvo a sudije ustavnog suda, tuzioci i sudije zbog nereada primaju masnu platu. Sve u apsanu i to dozivotnu sa gubitkom gradjanskih prava.

  7. Oko mitrovića i pinka sve je i poznato i jasno. Od rem-a se drugačije nije ni očekivalo, jer je i tu odavno sve poznato i jasno.
    Ali, lepo bi bilo pozabaviti se malo likom i profesionalnim delom višnje aranđelović novoizabrane članice rem, „novinarke“ i članice uns, koja se našla da „stručno“ protumači ovaj slučaj.
    Za početak, to je ista višnja aranđelović koja prekršila Kodeks novinara Srbije svojim tekstom zbog čega joj je Komisija za žalbe Saveta za štampu izrekla moralnu sankciju, kao i listu za koji radi (politika). Za uns, međutim, to je bila preporuka (1) da istu tu v.aranđelović ubaci kasnije za članicu Komisije za žalbe koja ju je kaznila. U toj komisiji ona je sedela sa drugom predstavnicom uns Ljiljanom smajlović koja je u vreme kada je izrečena moralna sankcija „novinarki“ v.aranđelović, bila glavna urednica politike i pustila sporni tekst.
    A onda je sns izvukao v.aranđelović i prebacio je u rem, i evo šta se događa…

    1. Ma, nije to najgore! U tom Savetu za štampu sedi i jedan lik koji tvrdi da je veštak za autorska prava, a aminovao je, recimo, Kurirovu krađu Pištaljkinog teksta.

  8. Mi u sistemu imamo novi društveni sloj: nedodirljivi. To je ekipa koja skoro otvoreno krši zakon, ustav, medije pretvara u marketing, svesvo zaglupljuje i obmanjuje građane… praćeno sticanjem bogatstva i moći bez ikakvih posledica. Potrebno je imenovati novi sistem društvenog uređenja. Dajte predloge.

  9. Sve članove REM-a koji su glasali protiv kažnjavanja Pinka treba uputiti na obavezno ozoniranje kod nadrilekara Mitrovića.

  10. E ovo kad citam muka mi,bilo budala i bice uvek nista novo,ja sam da procitam kada pametan covek napise nesto sto stvarno moze da te opusti i sl.kao pisanje koje citam vise puta Dr.Sase Zivica coveka velike pameti i duse,humanijeg coveka ne sretoh za moje 55g zivota i cast mi je sto sam ga upoznao,ziv nam bio PROFESORE i hvala Bogu sto postojite.

  11. Kazniti ružičastu TV zbog propagiranja ozona, a preskočiti svo rijaliti i turbo folk smeće kojim su zatrovali mediosferu Srbije i bliže okoline bilo bi super-turbo-ironija.

  12. Samo naivan je mogao da poveruje u kaznjava je pinka… Pa on se pitamo ko ce da bude clan REMa

Ostavite komentar


Društvo

Sigurne staze predstavile rad na Panevropskom programu za transport, zdravlje i životnu sredinu u Narodnoj skupštini 10

Sigurne staze predstavile rad na Panevropskom programu za transport, zdravlje i životnu sredinu u Narodnoj skupštini

Ministarstvo zaštite životne sredine Republike Srbije bilo je domaćin sastanka Partnerstva za zdravu aktivnu mobilnost u okviru sprovođenja Panevropskog programa za transport, zdravlje i životnu sredinu (Transport, Healthand Environment Pan-European Programme - THE PEP), koji je održan u Beogradu, u periodu od 23. do 25. aprila 2024. godine, a kojim je obeležen početak jednogodišnjeg predsedavanja Republike Srbije Upravnim odborom Panevropskog programa za transport, zdravlje i životnu sredinu, simboličnom predajom „štafetne palice“ Srbiji od strane prethodno predsedavajuće zemlje Austrije.

Naslovna strana

Naslovna strana za 27. i 28. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Vasil Hadžimanov, muzičar

Danas su jedine novine koje nepristrasno izveštavaju o stvarima u zemlji i jedini prozor u istinu.