REM pisao RTS: Zašto ste utišavali Vesića?

Ostavite komentar


    1. Draga Aleksandra, od toga nema nista jer je u nas tradicija da „uspesni“ Srbi uce svoju decu da budu jos gora nego sto su oni. Nema nama vise spasa od tog taloga, sve je otislo predaleko.

  1. Da li REM gleda PINK I HEPI TV. Našta liči kampanja na tim televizijama?

  2. Госпођо Зекић,
    с обзиром на Ваше занимање, требали бисте знати да се звук не може „смањити“ већ стишати.

  3. G-dj Zekić piše ovo u svoje lično ime, u svoje ime ali kao član REMa ili u ime REMa.?
    Ko je uputio prigovor?
    Ko je merio jačinu zvuka?
    Koji je ovo cirkus?

  4. Nista novo za RTS, jedinu televiziju koju placamo a oni nas prave blesavim. Treba da se udruzimo, organizujemo i pocnemo da ih bojkotujemo, ne gledamo i prestanemo da placamo pretplatu, koja je za mnoge gledaoce veca nego ona ranije. Veca je zato sto nema oslobadjanja placanja na drugo ili trece brojilo, na vikendicu…vec su pokvareno smislili oslobadjanje brojila koje ima potrosnju godisnju, manju od 300kw. Visece se potrositi struje kad bi palili spoljasnje svetlo na vikendici i to samo jednom nedeljno ( za godinu dana). SRAMOTA. JA CU TAJ PROGRAM IZBRISATI SA SVOG TV PRIJEMNIKA. Nema sta ni da se gleda. GODINAMA samo vrte u krug stare serije. Ljudi sta mi to placamo?

  5. Јавни сервис мора да буде објективан јер га плаћа народ Србије! Приватне телевизије немају ту обавезу према грађанима нити држави и могу да подржавају кога желе! Неки још то нису схватили!

  6. „Sigurna sam da će se i gledaoci složiti da se ovako nešto nikada nije dogodilo na Javnom servisu“ Ko je ona da ovako govori u ime gledalaca?
    Vesic je u pomenutom programu bio najglasniji, preko 10 decibela je iznosilo njegovo urlanje, najbezobzirniji. Sve je ucesnike prekidao i naravno, po obicaju i kako uvek rade njegovi istomisljenici, imao je tirade koje onemogucavaju druge ucesnike da progovore.
    Zekic ovim ne moze da pokrije nereagovanje na rijaliti programe vlasti naklonjenih televizija, nasilje na istim, od filmova, serija, programa gde se na najgori nacin, svojstven devedesetim godinalma, napadaju neistomisljenici vladajuce kolalicije.

  7. Jadan Vesić, nema ga nigde da se čuje. Čovek ima tal od svake lopate peska i cementa u gradu. Sva sreća pa su tu dušebrižnici razni da dignu glas kad je nepravda u pitanju! Kakva negativna selekcija, kakvi uvlakači! U Slobino vreme nije bilo ovako! Nestaćemo kao nacija, kao što i nestajemo!

  8. Stručnom analizom snimljenih fajlova, putem visokoprofesionalnih uređaja koje poseduje RTS nedvosmisleno je utvrđeno sledeće:
    RTS je profesionalno i kvalitetno odradio celokupnu predizbornu kampanju, stavljajući sve kandidate u potpuno istovetan položaj!!
    Nije bilo pomeranja reglera u bilo čiju korist, što potvrđuju tehničke analize izvedene pomoću profesionalnih alata Baton audio analize, Tektronix audio report i Actus loudness report koje će kompletno, sa video fajlom, biti dostavljene REM-u i javnosti na uvid!!
    Ovo odgovorno tvrdim kao dugogodišnji profesionalac i poznavalac AudioVideo tehnologija i kao potpuno apolitična i nestranačka ličnost u cilju sprečavanja prljave kampanje koja se vodi protiv JMU RTS. Pratite nas i na OTT platformi https://rtsplaneta.rs/linear/5?program_id=762630

  9. Zekic podrzava svog zemljaka. Lepo nam je smestio bracni par Markovic-Milosevic: promenio je narod. Pametni iz Srbije odose i odlazice, mladi rodjeni u Beogradu moraju da odu jer ne mogu da dobiju posao. Ostavice nam diktatora uzred treceg milenijuma, imacemo i kubanski scenario.

  10. Tolerancija zvuka od ukupno 2 decibela (dB), odnosno plus/minus 1 dB odstupanje od „normale“ po važećem EBU standardu (-19 dBFS), jer je to neprimetljivo ogromnoj većini gledalaca/slušalaca, izuzev možda audiofila. Tako da su ovo notorne gluposti.

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 23. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Igor Brakus, radijski voditelj

Kao što sam naziv kaže, ako danas ne saznamo ono što se dogodilo danas, već sutra će biti kasno.