Rezervista sa imućnom tetkom

Koji događaji su obeležili mandat aktuelnog ministra odbrane Aleksandra Vulina

Ostavite komentar


    1. Ovo sve vise postaje ruglo od drzave i rijaliti program, svi u vlasti su poceli da razmisljaju kao glavni lik u Orvelovoj farmi na celu sa „Prvorodjenim“.

  1. Totalna katastrofa jednog naroda koji je izgubio kompas sa ovim cirkuzantima od vlasti koja odrađuje posao za strani faktor.

  2. Ali ipak ima ih vise u toj odvratnoj, ljigavoj pojavi. Valjda ce i podeliti odgovornost, kad bude jednog dana u ustanovi zatvorenog tipa, verovatno medicinskoj.

  3. Zahtev treba da bude jasan.
    Ime tetke i njen socijalni broj.
    Zahtev Kanadskoj ambasadi da njihova poreska uprava dostavi da li je „teta“ platila porez na 300 hiljada dolara,i da li je novac poslat legalnim putem. Ako nije, platila porez znaci da je lagao, svi koji zive u Americi i Kanadi znaju da nemozes da deponujes 300 hiljada na racun,a da nisi pre toga platio porez. Za tako veliku transakciju mora da postoji trag. Ali ako nema traga znaci da si lagao i da si lopov, a lopov na takvoj funkciji mora da dobije dugogodisnju robiju kao primer ostalima.

  4. Narode,ako se odreknes komunizma bices spasen.Iskopajte zlotvora iz kuce cveca!uU suprotnom smo gotovi.

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 29. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Stevan Filipović, filmski režiser

Da bismo bili savesni građani koji donose prave odluke na izborima, kao i u svim drugim sferama života, potrebni su nam jaki mediji.