Roditelji dece iz OŠ “Vladislav Ribnikar” prefarbali natpis “škola”

Ostavite komentar


  1. Одличан, са више значења потез. Порука је, за нормалну особу (дакле, не за политичаре) срцепарајућа.

  2. Saosecam sa roditeljima nestradale dece, njima je najteze. ALI pored tolike zalosti njih zanima neka tamo gradjevina da li ce se zvati skola ili muzej, ajde bre molim te pa koliko je osoba poginulo i ubijeno po ulicama pa te ulice nisu zatvorene za saobracaj i nisu prestale da se zovu ulicom. Zao mi je dece i zao mi je roditelja, ali kako stvari stoje dzabe se cimaju oko totalno nebitnih stvari. Bolje da se bave time ko ce i da li ce uopste odgovarati za taj odvratan zlocin!

  3. Saosecali smo se sa roditeljima, saosecamo i danas u bolu neizrecivom, ali njihove poslednje aktivnosti dovode u rizik toliko dece. Sta da neki ucenik strada zato sto se uklanja horizontalna signalizacija i neki vozac da gas? Da li zaista sva deca treba da prolaze svake nedelje i osecaju se krivim? Da li skola moze da se samoukine? Ne moze. Odluku donosi Ministarstvo. Neka tamo iskazu bes, ocaj, izneverenost. I ovo neodobravanje nema veze sa njihovom izjavom za medije da im je Sapic pomogao. Mislim da ni takvim izjasnjavanjem,kao ni politicarima iz opozicije nije mesto ispred skole

  4. Aktuelno mišljenje je da treba srušiti školu. Ja mislim da tih 1000 dece što tamo idu svaki dan, uče, druže se, rastu posle svih trauma koje su preživeli treba kazniti što su preživeli i zabraniti im dalje školovanje! Porušiti sve, od Slavije do Kalemegdana, sve škole u Beogradu zatvoriti, jer Beograd je stratište! I roditelji nisu svesni da je monstrum mogao da bude i u njihovoj školi i da su im deca slučajno preživela. I sad imaju obraza da šalju decu u škole! Sram ih bilo! I ove na Novom Beogradu i u Mirjevu i na Čukarici. I nemoj da se neko usprotivi, jer onda je monstrum bez empatije! Eto!

  5. Ovo je kranje rizicno ponasanje za bezbednost ali i retraumatizaciju prezivele dece….ja vise ne znam sta da mislim o akcijama koje se u poslednje vreme desavaju pred tom skolom. Neko ovo mora da zaustavi.

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 11. i 12. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Milan Stanković - SevdahBaby

Danas je verovatno poslednji bastion profesionalnog novinarstva u Srbiji.