„Roditeljske patrole“ na Islandu sprečavaju tinejdžere da se opijaju

Ostavite komentar


  1. И ми ћемо исто. Него само да још одгледамо овај ријалити где се провомишу све оно што је најгоре што може да постоји у цивилизованој земљи.

    1. Pazi da ih ne uhvatis, nisu mladi blesavi, a na kraju ti to i finansiras, a da ne finansiras krali bi i prosituisali se.
      Ima nersto sto se zove kucno vaspitanje, mozes dete da pustis bilo kada bilo gde sa bilo kim ako je vaspitano i ima svoju licnost.

  2. Briljantno. Ovakve stvari nam pružaju mogućnost da shvatimo da su promene moguće. Međutim, nisu primenljive svuda. Reklama za turiste o Beogradu kao gradu noćnog provoda je bukvalno uništila hiljade mladih života. Zabranite izričito da deca mlađa od 18 godina ulaze u klubove i na splavove. Decu u osnovnoj školi ne treba voditi u diskoteke za Novu godinu. Nemaju oni šta tamo da traže. Biće teško prvih par godina, ali svakako je bolje da se mladi ljudi kad su zreliji susreću sa takvim stvarima.

  3. Bila na Islandu i videla “ uživo“ kako to izgleda. Ovaj preventivni program je nastao kao rezultat ozbiljne analize a ne primenjuje se smo kao izolovana mera, kako se to često kod nas prikazuje, što je u tekstu jasno prikazano.

  4. „Uostalom, deca se i na Islandu sada „više druže onlajn nego uživo, napolju“, dodao je on.“

    Toliko.

    1. Da si video kako izgleda petak i subota na Islandu, znao bi da je to netacno.

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 30. april, 1. i 2. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Igor Brakus, radijski voditelj

Kao što sam naziv kaže, ako danas ne saznamo ono što se dogodilo danas, već sutra će biti kasno.