Rođendan „strategije obuzdavanja“

Zapad, Rusija i Srbija u ogledalu Kenanovog "dugog telegrama"

Ostavite komentar


  1. Amerikanci pokusavaju da podele Rusiju i Kinu kako bi ih „obuzdali“, u Kini ce ici na podrsku muslimanima u toj zemlji… Dok to ne uspe „vezbaju“ na malim drzavama kao sto je Srbija, medjutim ne razmisljaju da bi se i SAD mogao desiti raspad, rasni nemiri od prosle godine , podeljeno drustvo izmedju pro-demokrata i pro-Trampovaca, upad u kongres, polako slabljene uticaja u svetu…

  2. Cak I da USA zarati sa Rusijom I nanese joj teske povrede, Sibir bi pre okupirali Kinezi, ne bi cekali na NATO. To valjda shvataju I u USA? Bice da je NATO jos aktuelan, jer kod njih ima puno radnih mesta. A i Rusi, umesto patosa bi trebalo svom stanovnistvu da objasne da je Zapad iskljucivo zainteresovan za njihove sirovine. A i od cega bi ziveo Petrovgrad, tamo u mocvari, da se odvoji od Rusije?

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 29. mart 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Vasil Hadžimanov, muzičar

Danas su jedine novine koje nepristrasno izveštavaju o stvarima u zemlji i jedini prozor u istinu.