Rojters u intenzivnoj jedinici, domaćim medijima podeljene fotografije

Igor Mirović i Zoran Gojković o epidemiološkoj i zdravstvenoj situaciji u Vojvodini, preminuo šesti pacijent  

Ostavite komentar


  1. Pajtićeva klinika za SNS!
    Svi izveštaji iz Novog Sada kao kulise imaju ovu, jedinu pristojnu Kliniku koja je, uzgred, podignuta za vreme Pajtićevog mandata. Uostalom i Kamenica 2 je podignuta za vreme njegovog mandata. Zašto se SNS ne slika ispred oronulih, neodržavanih zgrada podignutih u vreme Austrougarske, umesto da podseća na takvog neprijatelja naroda kakav je Pajtić? Šta ono reče Lončar kada kreće klinički centar u Novom Sadu? Sutra ili malo sutra? Verovatno u isto vreme kada i Fruškogorski koridor ministarke Mihajlović.

  2. Zasto bih verovao novinarima Rojtersa a ne profesionalnoj novinarki Ani Lalic.Ne mogu da me ubede da navedena dama Lalic nije u pravu.

    1. Zato što su to novinari iz zemlje članice NATO pakta koji nas je nezakonito bombardovao i zemlje koja je želela da UN donesu rezoluciju o tome da je srpski narod genocidan.

  3. Ovo sa Rojtersom je jasno. Sigurno nije došla ekipa iz Londona da snimi KCV, Naime, imaju valjda svog predstavnika u Srbiji. Tako da je naš/domaći novinar otišao da pod kontrolisanim uslovima snimi stanje u Kliničkom centru Vojvodine i objavi kako je sve u najboljem redu. Posetite zvanični sajt Rojtersa i pokušajte pronaći ovu vest.

    1. Pokrajinski sekretar je pre 7dana kukao na građane kako su zarazili 9dkipe hitne pomoći. Kako su ih zarazili ako su imali svu potrebnu opremu? Ubadali ih špricevima kroz skafander? Istu priču je pričala i direktorka Valjevske bolnice. Smešno je kukati na bolesnika koji se guši i zove hitnu. Šta je tu neodgovorno? Neodgovorno je slati hitnu na intervenciju u kratkim rukavima. Jasno je da hitna nema opremu.

  4. Kakav Rojters bre zemljanine, nemoj da me informises preko nikakvih „Rojtersa“ jer me to uopste ne interesuje! Sta treba da znaci ta cenzura domacih medija ? Sta to lazete i krijete vise, ej bre ?! Zena iznela istinu, Niko je ni jednim argumentom nije demantovao, poslali ste joj 6 specijalaca na kucu i zaplenili nezakonito Telefon i Laptop. Da li ste svi vi normalini vise ? Da li ste ikada bili normalni ?!

  5. Manipulišeš informacijama gospodine Gojkovicu. Rojters je snimao u KCV 02.04.2020. tj juče poslepodne, a novinarka Ana Lalic je objavila vest o stanju u KCV u sredu 01.04.2020. i odnosio se na petak i subotu prethodne nedelje. Kakvo je stanje u KCV bilo u orethodnoj nedelji, o kome je novinarka Lalic pisala, Rojters niti je snimio, niti je mogao da zna! Uostalom, zašto je Rojters dobio dozvolu da snimi unutrašnjost KCV, a ne i mediji iz Srbije, npr RTS, TV N1, TV PRVA, NOVA S? PS uostalom i dr Kon je izjavio kako je država nespremno dočekala koronavirus i da se u hodu (iznuđeno) stvari popravljaju, a što se zaštitne medicinke opreme tiče, situacija nije ružičasta, ali je bolja nego u prethodnom periodu.

  6. Grobnica za Borisa Davidoviča – priča Mehanički lavovi – Danilo Kiš!

  7. A što taj Rojters ne ode u američke bolnice da pravi izveštaj??!! Stanje im je katastrofalno,zdravstveni sistem se raspada,nemaju ništa od opreme,nemaju rukavice,maske,respiratore, zato što su u januaru i februaru prodavali kinezima opremu po astronomskoj ceni da bi zaradili. Sad im je medicinsko osoblje zaraženo,nema ko da leči ljude, trpaju mrtve u kamionima-hladnjačama parkiranim ispred bolnica. I na sve to oni došli u Srbiji da prave izveštaj. Koje licemerje!!!

  8. Ako oprema i zastitna sredstva postoje,zasto su u magacinima.Nije sramota reci nemamo,niko se ne sprema za takvu epidemiju,ali je sramota hapsuti nekog ko kaze istinu

  9. Vreme Pajticai i KCV!!! Da nije tuzno bilo bi smesno. Gde radi Pajticeva supruga? Pa u tom istom KCV. Sto bas tamo kad je tako lose! Ko se sve zaposlio u KCV u vreme ne samo Pajtica,, vec i pre i posle tema za nezavisne novinare tj. istrazivace. Inace KCV je vrhunski opremljen od kada je otvoren. U NS zivi 300000 ljudi a ne jedna novinarka i njen propagandni tim.
    Sto se tice Rojtersa, kad je pljuvao po tadasnjoj opoziciji a sadasnjoj vlasti bio je objektivan. Da je sada podrzao novinarku i plasirao iste vesti takodje bi bio objektivan. Ovde nije problem ni izvestaj novinarke ni izvestaj Rojtersa, vec ostrascenost koja je ravna iracionalizmu i odsustvu minimuma objektivnosti. Ne trazi se istina vec ono ono sto usi zele da cuju.
    Daleko od toga da je u KCV sve idealno. Svakome ko se razboli , bez obzira gde zivi u Srbiji, ne samo od Covida, ipak bih pozelela lecenje u KCV. To i sami propagandisti znaju i uslugu KCV ne bi odbili.

  10. Reuters ne zna, da je snimao i pisao nesto, ali ovi vasi su ipak saznali!

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 18. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Marko Vidojković, pisac

Danas su jedine normalne dnevne novine u zemlji. Kad bih čitao nešto drugo potpuno bih poludeo.