Rok za zamenu oružnih listova biometrijskim ispravama ističe 5. marta

Ostavite komentar


    1. Šeherezadin Ali Baba, poznato je, imao je (samo) 40 razbojnika, a kod nas ih (razbojnika) ima skoro na svakom koraku. Pošto naš osavremenjeni Ali Baba još nije (za sada) našao pećinu punu zlata, a vreme prolazi, urođena mudrost mu je priskočila u pomoć pa je tako iznedrio ovaj zakon – a ima ih još i biće ih tek – i brige neće biti. Možda će mu, čak, i pećina biti mala, ali snaćiće se on već.

  1. Posto rast BDP-a od 3,5 % nece biti ostvaren ni u snu, nekako se buzdzet mora naputni, pored penzionera koji i dalje strepe od otimacine tu su i drugi modeli, od oruzija, automobila, bojim se i ves masina…

  2. Posto drzava ima za cilj razoruzavanje legalnih vlasnika oruzja ( na nelegalne moze samo da apeluje) a tvrdoglave da raspali po dzepu, odlucio sam da svo oruzje poklonim drzavi Srbiji ne bi li se nekako iskobeljala iz cabra. One koji su resili da oruzje ipak ponovo registruju ceka novi zakon i novi nameti. Sta je sa oruzjem davno preminulih lica to sam Bog zna?

    1. Pre nekoliko dana poklonio sam Srbiji pištolj. Umesto da imaju nekoliko stotina hiljada redovnih platiša simboličnog poreza na oružje, imaće ih na nivou statističke greške.

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 27. i 28. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Biljana Lukić, novinarka

Danas su profesionalne dnevne novine kojima može da se veruje.