RTS bez odgovora na zahteve akademske zajednice

Peticiju za promenu uređivačke politike javnog servisa potpisalo blizu 2.000 građana

Ostavite komentar


  1. Realno, šta i da odgovore? Sigurno neće: Jbg, jeste da smo jednostrani, da lažemo, krijemo, ćutimo…ali radno mesto na RTS-u je vrh.

    1. Ha Ha Ha, dobar odgovor. Sad ce opozicioni botovi da opletu. Uostalom, sve vlade na svetu imaju svoje Tv, a nasa opozicija nije jaka da se na drugi nacin odupre vlastima. Zato ja stalno ponavljam, brinite se o sebi, ne o drzavi. Zivela sloboda izbora!

      1. Čuj narcisa,
        jedno su provladini mediji, drugo javni servis koji svi plaćamo, botu, šta se „pravite blesavi“.

        1. Ček bre – pa ta Đilasova afera od cirka 600 (prijavljenih 25)MILIONA EVRA datira iz perioda od pre 2012 – pa što tad profesori nisu tražili da se afera ispita? Pa i tadašnja predsednica saveta za borbu protiv korupcije je pričala o ovom (2010 GOD) krajnje otvoreno. I TAD SVI PROFANI ĆUTALI! GDE JE TAD BIO JOVO BAKIĆ? Izvinte ali meni ovo deluje kao lajanje po komandi grupe profesora komijevaca…

          1. Djilas, Djilas, Djilas,…, Jovo Bakić.
            Dobro,
            zaradila si sendvič, sad se seli na informer.

    2. Tako je emituješ hiljaditu reprizu trećerazrednih serija.Nigde Poslednje kad je dobro radila je RTB kad su se svaki dan snimale serije ,kad smo gledali nove strane serije.Sad na Novoj s prikazuju Zvezdane staze koje smo gledali krajem sedamdesetih kao seriju od 13 epizoda.Za Dnevnik vam ne treba zgrada već samo soba sa stolom i kamerom.Sve ostalo dajete iz montaže.

  2. Očekivati od tog,, sloja ljudi,,čiji su rodjaci služili Tita i Miloševića,zaljubleni u Šešelja i njegove derivate,da sve ovo shvate i prekinu prljavi ples je apsurd.Jaslari treće generacije služe svakom gazdi jer van državnih jasli oni su duplo golo.RTS treba raspustiti jednostavno i spasiti Srbiju.

    1. Jeste, Bujke, Olivera jedna pa druga i ostali urednici su došli iz Radikalne stranke! Pamet vam ni do juče ne doseže!

    2. To se odnosi i na Đinđića,Tadića,Koštunicu koji 12g nisu uradili ništa da ukinu tu televiziju .Raspišu tender za javni servis.Setite se da je jiš Toma tkzv prrdsednik rekao da će jedino sa Pink tv dobijati informacije.

  3. RTS mora da dozivi sudbinu grcke rádio televizije da bude RASPUSTENA i
    da svi zaposleni dobiju otkaz.RTS je medij u kome su zaposlene tri genera
    cije komunoradikala i bastion je nepravde i jednoumlja.Prva mera nove vla
    sti je UKIDANJE RTS a i zaposljavanje potpuno novog osoblja .Nove genera
    Číně Moravu da náprave totální otklon od komunofasizma.

    1. Tako je, lustracija na svim nivoima i povratak monarhije, to bih ja voleo, drukcije i ne moze da se rascisti sa ovim komunonacistima…

  4. Uvažena „Akademska zjebnico“ pa gresite.
    Samo ih lepo zamolite iONI ĆE DA PROMENE UREDIVAČKU POLITIKU

  5. Gospodo,to sto vi trazite je potpuno nerealno.Pa vi trazite od ove vlasti da promeni svoju prirodu.

  6. Nema veze TV. To je „nesto“ drugo. Svi se pravite blesavi. Znamo ko je urednik drzavne televizije i dokle god ta „redakcija“ opstaje imacemo ovakvu „narodnu“ TV. Ogroman novac je u pitanju od koga svi oni zive i dele ga ortacki. Tesko da tu neko drugi moze da se umuva a da nije u dilu. Veoma su fleksibilni i vek je neko od njih vodja buna i pobuna.

  7. Nema veze TV. To je „nesto“ drugo. Svi se pravite blesavi. Znamo ko je urednik drzavne televizije i dokle god ta „redakcija“ opstaje imacemo ovakvu „narodnu“ TV. Ogroman novac je u pitanju od koga svi oni zive i dele ga ortacki. Tesko da tu neko drugi moze da se umuva a da nije u dilu. Veoma su fleksibilni i uvek je neko od njih vodja buna i pobuna.

  8. RTS je nažalost kao i 90-ih godina na strani vlasti i kukavički se ponaša prema interesu naroda da bude istinito i blagovremeno obavešten o svim pojavama u društvu. Lakše im je trpeti nezadovoljstvo naroda koji mu ništa ne može, nego vlasti koja se može i te kako osvetiti za neposlušnost. Od novinarske profesije na RTS-u slabo je išta ostalo.

    1. Mi smo se i vratili kao drustvo u devedesete, ivi politicari i jesu iz tih godina, samo jos perfidniji i bahatiji od Milosevica

  9. 350 građana je potpisalo!!! Ne postoji ni jedan razlog da bilo šta menjaju. Ako samo 350 građana misli da je sve loše a ostalih 7 miliona ne, o čemu pričamo? Bar zvanično. Ako se toliko ljudi ne tangira oko toga šta nam se dešava, onda neka. Treba još jače da pritisnu na čelu sa prvorođenim. Kad niko na ulicu da izađe, kad u javnom sektoru ne sme da se desi da ne odu na skupove SNS-a, pa neka. Treba da počnu da bičuju. Ko zna, možda narod i to voli. Ne zna se dok se ne proba.

  10. RTS cak radi ono sto bi trebalo i onako kako bi trebalo.
    S obzirom na to da dajemo 250 dinara, maltene na godisnjem nivou
    isto koliko i drzava, za te pare dobijamo sasvim dovoljno.

    Koliko para toliko i muzike.

    1. Kako da ne. Pre ce biti 250 na mesecnom nivou. Malo ste pomesali. 3000 na godisnjem. Sto je sasvim dovoljno jer drugi dobijaju manje ili nista.

  11. Koji filetanti obi pred vratima RTSa.O i očekivali da će im odgovoriti.Samo sedite i čekajte min 12g.Čestitam g Vučiċu na izboru i uz malo mudrosti imate mandat 12g.A ovi nek sede,čitaju domaće zadatke na temu „ja video,vi slepi“.

    1. Jeste, samo vi cestitajte g. Vucicu, tako je radio i Sloba devedesetih, svi znamo kako je zsvrsio, ja sam mislio da je tad oslobodjena TV bastilja alu nije….

  12. a zasto gledati rts. gledajte n1 novu s gledajte televizije koje nesto znace. kod mene ne postoji rts pink hepi o2 prva jednostavno nikada nista ne gledam na tim televizijama i one su meni ok. ne postoje.

Ostavite komentar


Društvo

Treći dan potrage za nestalom devojčicom: Bager u dvorištu porodične kuće, prisutni i vatrogasci spasioci 6

Treći dan potrage za nestalom devojčicom: Bager u dvorištu porodične kuće, prisutni i vatrogasci spasioci

Devojčica Danka Ilić nestala je u utorak u borskom naselju Banjsko Polje, a potraga za njom ušla je u treći dan. MUP nastavlja intenzivan operativan rad u cilju utvrđivanja svih činjenica i okolnosti u vezi sa nestankom deteta. Kako nam je potvrđeno iz policije, u dvorištu porodične kuće je bager koji čisti teren, a na snimcima medija vidi se da su oko 12.50 ka dvorištu išli i vatrogasci spasioci.

Naslovna strana

Naslovna strana za 28. mart 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Srđan Gojković Gile, muzičar

Pozivam sve one koji čitaju Danas da ga podrže tako što će se učlaniti u Klub čitalaca Danasa i tako podržavati nezavisno novinarstvo.