RTS javni servis građana ili servis SNS-a?

Otvoreno pismo kandidata za gradonačelnika Beograda Dragana Đilasa direktoru Radio-televizije Srbije

Ostavite komentar


  1. Gospodine Djilas, mišljenja sam da rts više radi za vas iz opozicije nego za poziciju.

  2. Ovo što radi Bujošević je ravno Vučeliću u svoje vreme. Strašno da takav tip uopšte vodi Javni servis i prosto nemoralno da neko ko je svojevremeno radio sa Ćuruvijom u Evropljaninu nema elementarno poštovanje za pogibiju svog kolege koji je upravo od ovakvih tipova vlasti i stradao. Sramotno i bedno

  3. Sistem funkcioniše tako – direktorsko mesto, direktorska plata, službeno vozilo i sitno kraduckanje a za uzvrat bespogovorno izvršavanje naloga stranke na vlasti. U takvim okolnostima i Isus Hrist bi postao korumpirani brabonjak a kamoli jedno novinarče. I posle se svi kao nešto čude kad nekom pukne film i zapali televiziju a direktora izlema letvom kao vola u kupusu.

  4. A po čemu se razlikovao RTS dok je DS bila na vlasti, osim što je tada bio servis DS-a? Nisam glasač ni simpatizer SNS-a, ali pamtim dane kada g. Đilas i Jelena Trivan nisu izbijali iz RTS-a, da ni tadašnja opozicija (kakva god da je bila) nije imala previše prostora na javnom servisu, kao i činjenicu da je i Pink svojevremeno zbog Đilasa pravio emisiju "Gradske vesti" nakon što je ovaj obezbedio novac za plate radnika te televizije. Ne treba zaboraviti ni kako je Đilasovoj reklamnoj agenciji ustupan reklamni prostor uz podršku g. Tijanića. Suštinski problem sa RTS-om je taj što ko god dođe na vlast, uzurpira ovu televiziju, a rukovodstvo se prestrojava kako vetar duva i ne protivi se uzurpaciji sve dok može slobodno da mešetari po kući.

  5. Evo ovako postoji snimak gde je Vucic rekao da gradjani koji su socijalno ugrozeni NE placaju RTS pretplatu.Trebalo bih da se savije papir i da se tuzi EPS jer kad trazis od njih objasnjenje oni vam daju broj telefona.Ja zelim da tuzim eps jer ja imam karticu da sam korisnik socijalne pomoci i da mi se vrati sav novac koji su naplatili za RTS pretplatu i da se jednom stane tom bezobrazluku

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 29. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Vasil Hadžimanov, muzičar

Danas su jedine novine koje nepristrasno izveštavaju o stvarima u zemlji i jedini prozor u istinu.