RTS raspisao konkurs za glavne urednike

Ostavite komentar


  1. Krlo, Vucevici i ekipa preuzimaju rts.Mada i ovi sadasnji su odani vodji.Ipak ima mnogo opozicije na rts-u.
    Zato blokirajte pink kanale(rts,o2,prva,hepi…..) zbog mentalnog zdravlja i uzivajte.

  2. Manje od mesec ,nas deli od novog produzetka mandata generalnom direktoru RTS a ili odlaska u penziju.Bice po svoj prilici ovo drugo. Dokaz, za to je i ovaj konkurs.
    Konkurs, ima za cilj jedino da zacemntira , postojece stanje u ovoj vise decenija posrnuloj kuci. Uplaseni za svoje fotelje Bujosevicevi kadrovi, pokusavaju da s novim mandatima zadrze osvojene privilegije.
    Tesko je verovati, da ce buduci,neki novi generalni , prihvatiti saradnju s ljudima koje nije sam odabrao …
    Ovakav potez jasno govori o liku i delu, danasnjih vlastodrzaca u RTS u , ali i o moralu clanova Upravnog odbora , koji podrzavaju ovakav rad , celnika RTS a.
    Ukoliko se od ovog ne odustane, eto nama novih sudskih procesa , koje ce pravna sluzba RTS a , po nepisanom pravilu,kao i uvek do sada gubiti a potom placati sudske troskove i davati novcane nadoknade … Znaci na pomolu je jos jedna ,dobro izrezirana predstava , koju ce placati gradjani Srbije. Bujosevicu odlazi i sacuvaj makar malo dostojanstva u Kuci.

  3. Da, da. Raspisan konkurs za već unapred određene i izabrane poltrone Alekansdra Vučića koji će veličati njegov velelepni božanski lik i nemerljiva dela vasionske veličine! I ovi do danas su bili ne poltroni nego prave poltrončine- podvlakači, biće zabavno gledati da li će novi saziv uspeti da ih po navedenom prevaziđe!

    1. Zanimljivo da ce celne ljude u rts birati direktor kome istice i vd mandat u junu zajedno sa Upravnim odborom sta ce onda da radi novi generalni direktor RTS koji bi trebalo po zakonu da bira svoje saradnike. Ovo je potreba da ostane isto rukovotstvo a kako se to zove?

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 27. i 28. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Jelena Glušac, novinarka

Danas je važnije nego ikada braniti slobodu govora i kritičke misli. Zato čitam Danas.