RTS se hvali da ima manje repriza od Bi-Bi-Sija, prosečna plata oko 648 evra

TRAGOM: Radio-televizija Srbije dostavila Narodnoj skupštini Izveštaj o poslovanju za prošlu godinu u kom se navodi se da je ostvarena neto dobit od 2,8 milijardi dinara

Ostavite komentar

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.

  1. DNO DNA, STA MI PLACAMO I KOGA „PLACAMO“, OSECAM SE KAO DA SAM SVAKOG MESECA UZ RACUN ZA STRUJU ODZEPAREN. JADNO I BEDNO OSECANJE ALI DOCICE I TOME KRAJ, SVE SAM VISE SIGURAN I BICU OPET ISPRED „TV BASTILJE“ KAO I DEVEDESETIH GODINA PROSLOG VEKA.

  2. Znaci od RTs se uzme prosek i to je znak uspeha srbije, dok vecina ima oko 40.000 d.

  3. Prvi koji treba da bude najstrože kažnjen kad ovaj sistem padne je Bujošević. On je simbol urušavanja kulture, stuba jednog društva. Ima engleska anegdota o značaju kulture. Kad se u Londonu pravio budžet za ratnu 1941 godinu, Čerčil je ostavio procenat za kulturu nesmanjen, na šta je ministar vojni reagovao: što toliko za kulturu kad smo usred rata. Zašto ne prebacimi sve u budžet za odbranu. A Čerčil: šta ćemo da branimo ako ne ostane kultura?

Ostavite komentar

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.

Društvo

Naslovna strana

26. novembar 2021.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Marko Šelić Marčelo, pisac i muzičar

Čitam Danas zato što nisam od juče, a i vrlo sam zainteresovan za sutra.