RTS se obratio sudu zbog SBB

Ostavite komentar


        1. RTS ne bi trebao da bude nigde na kablu. Oni su povlašćeni,plaćamo ih ,a sve zabadava. Program katastrofalan .

      1. Prosto, da odbaci zahtev.
        S kojim je pravom RTS privilegovana kad se takmiči sa Pinkom po kvalitetu programa.

  1. Ovi se bas zainaitili . Ne znam samo gde su culi za logicku numeraciju kanala . Mozda su imali pozive i peticiju penzionera da se ne snalaze kad je Rts npr 3 a Rts2 osmi …Verujem i da ovi u sudu nemaju pojma sta da rade.

    1. Nit sam sns bot nit ljubitelj bujosevica rts al nije normalno da u uk bbc 1 ne bude na prvom mestu.znamo mi da sam mozes namestiti kanale ali ovo je srbija pola ljudi nezna da upali racunar

      1. Zahvaljujuci sistematsom unistavanju inteligencije populacije od strane vlasti u visedecenijskom periodu narod se sve manje snalazi u rukovanju daljinskim upravljacem. Zato se vodja ubi da pronadje strane investitore sa tehnologijom iz osamnaestog veka.

    2. „Logička numeracija“ tv kanala u interpretaciji vladajućih znači: „mi, pa mi, pa opet mi“, ili „ja pa ja, pa opet ja“

  2. Ja sam vas na svom daljinskom stavio na 105.mesto,jer puno lažete,kao da vam informativni program uređuje Vučić i Vesić.

  3. Moja logicka numeracija kanala:
    1.SBB kanali…….
    :
    :
    1001. Rts1
    :
    :
    :
    bogu iza nogu. Pink

    1. Kod mene je rts blokiran srecom pa ne moze niko da ga gleda kaoni parovi i farma.

    2. A da li ce da nam povecaju pretplatu na facunu za struju kad izgube spor pa nebudu imali para da plate odstetu? Kada ce neko u ovoj zemlji da odgovara krivicno zbog svog loseg rada?

  4. Ma da. Jos da stave i vucicev kanal pink kao broj 4 i sve lepo i bajno. Koja karikatura od drzave i vlasti, to nema ni u crtanom filmu.

  5. Privatna kompanija moze da odredi logicku numeraciju kanala kako hoce. Hocete kapitalizam? RTS i REM mars u tri lepe znate vec koje da idete.

  6. Predlazem prvi kanal da bude Pink, drugi Pink2, treci Pink3… i da se svi ostali ukinu tako da samo ostanu pinkovi kanali da bi nam vrhovni vodja bio srecan.

    1. Ja bih napravio gemist. Prvo, Pink1, zatim Hepi, zatim Pink2, zatim Prva, zatim Pink 3 i na kraju RTS1. Koga zaboravi?

  7. O, Bože, pa i ti se rugaš Srbiji?
    RTS traži poštovanje zakona, a osnov svog postojanja, po zakonu da su građani obavezni ravnopravno i ravnomerno informisani, ne poštuju, već revnosno prate Vožda i kad se lati rajferšlusa na svojim farmericama!
    Dalje, po zakonu, RTS ima DVA KANALA, „3“ je ugašen!!!
    Bar da su tražili da pod „3“ bude naprasno preživeli TANJUG, koji postoji voljom i sentimentom Vučića…

  8. Ko određuje „logičku numeraciju“,REM,sud,zakon,međunadodne konvencije?Postoji li zakonski paragraf za obaveznost privatnog emitera?Problem će dobiti međunarodni značaj,da će međunarodna arbitraža oboriti partijske odluke,a da ćemo ,mi građani,to platiti preko budžeta.

  9. Kao prvo, otkud RTS uopste na kablovskoj?
    Zar time duplo ne naplacuju svoje „usluge“ od naroda, prvo kroz taksu na racunima jos jednog monopolistickog tajkuna EPSa a zatim preko kablovskog operatera a jos bi da budu i tu prvi?
    Red u opstem neredu je ovde tesko uvesti.

  10. Много интересантно.Имам неки стан у граду НН са три тарифе (два бројила) и не живим тамо нити ико други станује у њему.Живим у другом месту као постанар, а плаћам, тамо два пута по 230 динара и овде један пут исто, а уопште их не гледам јер сам се претплатио код тог СББ који па опет плаћа њима, јер их имам, додуше на броју 2.Лично, могу да буду на било ком броју, јер их не гледам.Узгред, овде стиснем 2 да би видео њих, а имао сам мтс, па да би их видео морао сам стиснути 101, итд, сваки други стисни три броја.То ли је дигитализација, а тек резон, мани га Мито.Амин, бре!

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 4, 5. i 6. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Marko Šelić Marčelo, pisac i muzičar

Čitam Danas zato što nisam od juče, a i vrlo sam zainteresovan za sutra.