RTS se sve više pretvara u RTSNS

Sagovornici Danasa o odgovoru javnog servisa na zahtev Boška Obradovića

Ostavite komentar


    1. Botove parazite vise nista nije sramota bas kao i RTSNS. Ali jednog dana sve ce doci na naplatu, ukljucujuci i informer.

      1. Jedanaest dana čovek štrajkova glađu? Ne bi mogao ni da leži na stepeništu, a ne nešto drugo. Radomirović je baš vickast. Ako svi koje je nabrojao treba da nađu mesto na RTS-u onda mu ne trebaju ni novinari ni direktori. U red pa lupaj sat vremena šta hoćeš. Mada bi jači stali mnogo puta u red. Moj Radomirović, muko moja, ti si predsednik UNS-a? Je li administratori, dokle ćete diskriminisati nas bptove?

    2. Ovaj gore se ponasa u skladu sa imenom i uredništvom rts .BuljoŠević .samo što nam to rade i u mozak i za naše pare.Perputuum mobile.

    3. Hoćeš da kažeš da je „Informer“ nešto loše?!!
      A, svaka čast, pohvaljujem, mali korak za čovečanstvo, ali gigantski za jednog bota!

  1. Izgleda da je Ž.Mitrović preuzeo sektor odnosa sa javnošću u RTS.
    Minimum što treba uraditi čelnicima RTS-a po smeni vlasti je da izgube penzije, minimum.

  2. Meni uopste nije jasno nista kod vas dole sta se desava. Kako to da vodja opozicione stranke moli za 60min na TV? I to bi mu bio cak prvi put, ako ista shvatam? U SLO je svaki celnik opozicionih stranaka na TV satima mesecno.

  3. Znaju ovi iz RTS-a da stanje u Srbiji nije bas tako crno, nisu jos napravili logore, nisu uveli obavezni otkup, penzije nisu SKROZ ukinute, cipovanje jos nije pocelo, ima jos i slobodnih medija N1, Danas i NIn, Policijska drzava tek je u povoju. Jedino sto je tesko u Srbiji razlikovati krivinalce od politicara.

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 9. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Jelisaveta Seka Sablić, glumica

Čitam Danas jer se ne bavi tabloidnim lažima.