Ruglo postalo plodna oranica

U okolini Šapca posle tri decenije uklonjena divlja deponija

Ostavite komentar


  1. Niko jos u predizbornim obecanjima nije rekao da ima na pameti da se bavi preciscavanjem otpadnih voda a to bi znacilo da se vodi racuna o zdravlju ljudi ali i o poljoprivredi i i celokupnom razvoju Srbije. jeste da je skupo i da smo mi siromasni ali je jako bitan element za Srbiju . Inace vec treci dan se Beograd a verovatno i cela Srbija nalazi u Zelenoj zoni po pitanju zagadjenja zivotne sredine a sto znaci da se moze slobodno disati punim plucima . O tome treba da se prica i pise kada god se Srbija nalazi u zelenoj zoni . Treba pronaci vezu izmedju KOV19 pa videti da li je zagadjenost vazduha uticala na broj zarazenih .

  2. I jos nesto kao predlog, dajte sto vise emisija o poljoprivredi o stocarstvu, o turizmu , treba jos emisija kao sto su „znanje i imanje“ i slicni programi, da se ja pitam osnovala bih televiziju samo za Selo i poljoprivredu , nije sve u gradu . Takve emisije sa peredlozima i najnovijim dostignucima po tim pitanjima bi se prezentovali zainteresovanima , gde bi se priaclo o razvoju sela , a kazu da naziv selo i ne postoji u Ustavu Srbije , tu bi trebalo da s eprica sta vlast radi li ne radi a trebala bi po tom pitanju, kakvi proizvodi se nalaze na trzistu a zabranjeni su da se takvim sredstvima prska bilo sta u poljoprivredi ili da se nekakvim drugim sredstvima hrani stoka koja nisu zdrava ni za njih niti za ljude , sve to proveravati i snimati i prikazati gde su greske . U takvim emisijama treba da se prikazuje i kako se nekada radilo, sta s eproizvodili, kako s eprozivodili , kako su se vodila domacinstva, kako se kuvalo, sadilo, djubrilo, sigurna sam da se mnoga resenja iz proslosti mogu i sada primeniti . Kako su se cistile kuce, kako……..

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 3. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Milena Minja Bogavac, dramaturškinja

Svojevremeno čitala sam sve dnevne novine u nadi da ću tako biti najobjektivnije informisana. Od 2013. godine do danas čitam isključivo Danas.