Rusija najveći donator Vojske, u Informatoru nisu prikazane donacije koje su u toku

Ostavite komentar


  1. Када је Слобин режим тражио од Јељцина С- 300, он није хтео да нам прода, него је питао ликове: “ Шта ће вам, да се одбраните од НАТО? Упорно, обзиром да се нуклеарни рат не води због Србије тражио од режима да се договори, не гура Србију у пропаст. Би шта би, ипак је Борис и „нејака “ Русија послали војску на Космет у саставу КФОР-а. Путин и „јака“ Русија су се повукли са Космета 2003. Следи страшни погром народа и Светиња 2004. Данас нам донирају старудије и соколе нас да „не издамо“ неутралност и славне претке, не уђемо у НАТО. Прво, они били на корак у НАТО, док се нису поџапали око Крима, а дуго нас на Балкану неби ни било да стари Срби нису данас ратовали, а сутра склапали мир и војни савез, давали кћер на двор љутог непријатеља, сина женили туђим принцезама да спасу народ. Ово, или је напречац пријатељство, или неко неког за.ебава у здрав мозак.

  2. tih 6 aviona smo platili 180 miliona tako da mi nije jasno zašto su oni uvršteni u poklon kategoriju. Koliko li koštaju novi kada su ovi stari 30 godina svaki po 30 miliona dolara.

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 27. i 28. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Marko Šelić Marčelo, pisac i muzičar

Čitam Danas zato što nisam od juče, a i vrlo sam zainteresovan za sutra.