Ružić pozvao građane da se izjasne gde i šta treba graditi

Ostavite komentar


  1. Koja si ti dijabola! Pokupite sav novac od samouprava a onda ih terate – ucenjujete da glasaju sta da prave po vasoj zelji pa ako vam se to ne svidja vi im ne date pare. Nego gospodo iz vrha vlasti da se tornjate iz samouprava i da se starate da drzava bude sluga narodu a ne mi VASE SLUGE!!! Bando naprednjacko ulizicka!!!…

  2. У парку Ушће више НИШТА не треба градити и додавати!
    И планирана гондола је непотребна, нечији ћеф или интерес. Ето обала Дунава низводно од Дорћола за градњу панорамских точкова и других занимација.

    1. Ušće moramo sačuvati od bilo kakve gradnje.Apel ekolozima!

Ostavite komentar


Društvo

A ko pita prosvetare 8

A ko pita prosvetare

U situaciji u kojoj su institucije razrušene, osiromašene, nemoćne, ucenjene pa time i nesamostalne i zavisne, svoj posao ne rade, nereagovanje je često dovoljan uslov za bezakonje, koje se o glavu obija prosečnom građaninu.

Naslovna strana

Naslovna strana za 15. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Maja Cetković - E-play

Dnevnu novinu Danas jako cenim i poštujem pre svega zato što je jedna od retkih koja ima rubrku o kulturi i sceni.