Ružić: Sve propušteno u školi nadoknadiće se u drugom polugodištu

Ostavite komentar


    1. Слажем се
      Министром усвему. Свака Вам је реч на месту!!!

  1. Deca nam školstvom postadoše mediokriteti, a sada ovakvom nastavom postadoše i debili ! Buduća zaglupljena robovska radna snaga !

    1. Просто да човек не поверује шта је све излупетао назови министар просвете и образовања. Да ли заиста мисли да овакав вид наставе, постиже задовољавајуће резултате. Неће бити једна генерација интелектуално уништена, већ све од првог разреда па до студија. Довољно је да га пустимо само недељу дана да ради наставу на даљини, па би се сам демантовао о каквој дигиталној технологији и напредку и постигнућу се ради. Но пошто је мрачним силама и сатанским кретени с циљ, довести човека до потпуне умне контроле и дебилизма, ни овај намесник неће изаћи из започетог матрикса. Ово је само почетак краја људске историје.

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 4, 5. i 6. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Milan Stanković - SevdahBaby

Danas je verovatno poslednji bastion profesionalnog novinarstva u Srbiji.