Ružić: U toku nedelje odluka o eventualnom produžetku jesenjeg raspusta

Ostavite komentar


  1. Aaaa… Dobro je! Ja pomislih da će sledeće nedelje javiti!
    Velika sramota, javljanje deci, roditeljima i nastavnicima dan za dan! Pa valjda svi treba da planiramo i život i obrazovanje! Konkretno, ja sam profesor u školi… Trebalo bi da znam šta mi je najvažnije da radim sa đacima ove nedelje, a to u velikoj meri zavisi od toga da li idemo na raspust ili ne.

  2. Kako sad eventualni produžetak? Pa je li epidemiološka situacija katastrofalna ili nije? Postoji li neka definicija ili ne? Hoće li više neko nadležan da ga optuži za ovo žongliranje?

  3. Naravno, danas nam recite kako da radimo juče!???? Kako da isplaniramo nastavu, kako da damo ocene, da li ministar zna kakav je zakon i kakvi su pravilnici? Da li zna kad se predaju planovi rada, baš iz razloga da deca nemaju po tri provere dnevno?
    Ili nije ni čitao zakon jer ga ne interesuje. Vrlo verovatno da je to u pitanju

  4. Moje dete putuje u drugo mesto u srednju skolu u odnosu na mesto stanovanja. 1. je kupila mesecnu kartu, a posto odluka jos nije doneta, uzela je u za dane sledece sednice.

  5. Deca po skolama se vec uveliko spremaju za raspust, mislim na srednjoskolce. I svima je vec receno, samo Ruzic valjda ceka ponedeljak pa da kaze… Strasno

  6. cisto zaludjivanje, podizanje vaznosti i manje bitnih stvari.Ko o cemu mi cemo o 3 ili 5 dana tzv raspusta. Kakve planove roditelji imaju ili li bi ih mogli imati nije bitno. moja sala da ce reci u petak vrlo je blizu istini

  7. Ministar bi trebalo da razmisli o tome da da neopozivu ostavku jer on za ovo mesto nije!

  8. Ovaj pojma nema. Dovesti za ministra čovjeka koji pojma nema o obrazovanju i školi..on blage veze nema ni koliko nominalno, pravilnika se primenjuje u osnovnom i srednjem obrazovanju, a kamo li nešto o nastavi. Bruka.

  9. Ma slobodno vi javite u nedelju uvece a moze i u ponedeljak ujutro, nama nista to ne smeta

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 27. i 28. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Bilja Krstić, muzičarka

Postoji mnogo razloga i načina da podržimo Danas. Jedan je da postanemo članovi Kluba čitalaca Danasa.