Ružiću zabranjen ulazak na Kosovo i Metohiju

Ostavite komentar


  1. Ružiću zabranjen ulazak na Kosovo i Metohiju
    Odluka da resorni ministar ne prisustvuje svečanoj sednici povodom dana jednog od naših najznačajnijih univerziteta još jedan je u nizu dokaza koji potvrđuju osion odnos privremenih vlasti u Prištini i njihovu nespremnost na bilo kakav kompromis i poštovanje bilo kakvog dogovora, saopštilo je Ministarstvo prosvete.

    „Svečanost, u slavu obrazovanja i znanja, ni na koji način ne ugrožava privremene prištinske vlasti, ali izgleda da, ipak, tradiciju i snagu našeg obrazovanja doživljavaju kao pretnju“, rekao je Ružić. Sta to njima smeta svecsnost sednici zbog najvaznijeg univerziteta hajde bre preterano provociraju gde to ima da se narod zabrani od svoje sopstvene zemlje od svojih naroda da se to spreci nikakvo pravo nemaju da zabrane narod od svoje zemlje !!!

  2. To je po Briselskom sporazumu koji potpisao Vučić i zašto građani i dalje mu veruju ?

  3. Dokle god se.budete tako bahato ponašali,ne samo Državnici nego svaka osoba koja ponižava Kosovo kao Državu neče moči uči na Kosovo!!

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 19. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Nataša Miljković, TV novinarka

Danas čitam od samog početka. Pomagao mi je u emisijama koje sam radila, ali i u životu u Srbiji mi je pomagao.