Sa kolikom imovinom su novi članovi Vlade ušli u Nemanjinu 11

Maja Gojković zarađivala više od 200.000 dinara

Ostavite komentar


  1. cak i da se doda jedna nula na ove iznose, drpaju i vise u „burazerskoj “ ekonomiji i kombinatorici.

  2. Ma, dajte da prvo vidimo, sta su imali kad su dosli, 2000. na vlast, a, sta sad imaju, ovi koje je narod oterao 2012. godine. O, tome cutite. Prvo njih, pa ih onda uporedite sa ovima, o kojima sad pisete. Pa da vidimio, na ciju ce stranu tas da prevagne.

    1. A ovi sto su sad na vlasti gde su bili 2000 god? Aaa pa to su isti samo promenili boje odela

      1. To je zato što ne znaš za koliko se milijardi kupuje „azil“ u Rusiji koji su sobiili i Mira i Marko.
        Koliku je „proviziju“ dobila Mira Marković zato što je njen potuljeni suprug rasprodao 145000 kvadratnih kilometara teritorije na kojima su živeli Srbi ili su dobijeni kao reparazije za učešće u dva rata zbog zločina italijana, austrijanaca, mađara, slovenaca, hrvata, turaka, bugara, albanaca
        To za tebe nije nikakva vrednost kao ni ~2,5 miliona Srba koji su ostavljeni po novoformiranim „banana državama“ po Brozovom i Čerčrilovom planu da se „oslabi uticaj“ Staljna na Blakan
        Koliko košta Miloševićev „zajam za preporod“ inflacija sankcije bombardovanje.
        Naravn oda Sloba ništa nije uzeo nego je uzela „mama“ Mira koja je „nosila pantalone“ kao i što Dana Drašković „nosi pantalone“

        1. Dal si se ti ikada pitao otkuda tih 2,5 miliona Srba u tim „banana“ državama. Vaša želja kao i želja drugih nacionalista za etnički čistim državama odnela je 90-tih 100.000 života.

    2. Kaze poslovica“blago onom ko rano poludi,sav mu zivot u veselju prodje“.Neko ko ima potrebu da u ime stavi bgd je vec sve o sebi rekao.Takodje koliko imaju ovi koji su oterani 2012,a koliko kradu ovi sad.Ne moras biti previse pametan da bi shvatio da su „oni“ i oterani zbog pljacke.Pa ko je obecavao pred izbore hapsenja,borbu protiv korupcije,vracanje opljackanog narodu u budzet itd.Ovaj jahac apokalipse koji devet godina pljacka,ponizava i truje ovaj narod,kao sto je i tebe zatrovao.Ali ne brini ,nikad tas nece na tvoju stranu prevagnuti.

      1. Dojcilo@ nemoj druze o Jugoslaviji ,Titi i Komunizmu cini mi se da sam to procitao u tvom komentaru izmedju redova

        1. Kad pročitam šta sve oni nemaju.. da žive u nasledjenim delovima pašnjaka i šuma,tek poneko u nekpmkvadratnom metru ja sam baš srećna sa svojom platom( nižom od proseka) sa kućom od 250 kvm kupljenom na kredit i autom..:)

  3. Da će makar da zarade pa da potroše, nego će da naprave veću štetu narodu nego njima korist
    Obične podrepne muve Vučića bez trunke morala i integriteta

  4. Čudno je da neko nije pitao koliko godina robije je upakovano u ovaj a još više u prethodni sastav.

  5. Voleo bih da neko od novinara isprati garderobu, cipele, torbe i kaiševe naprednih političarki pa to uporedi sa njihovim primanjima. Pratite bar mesec dana šta imaju na sebi i iznenadićete se kako se sa 1000 eura mesečnih primanja izmeni tridesetak hiljada eura garderobe

    1. Bravo, ja bih ustanovio jedno odeljenje pri MUPu da godinama posle odlaska sa vlasti prate političarevu potrošnju, oni se kao i pritaje za mandata a posle privatne škole deci, putovanja, stanovi, firme…i to sve sa 87,000 plate…

  6. Bilo bi lepo kada bi nam g. Selaković objasnio, zbog svoje dosta niske plate, da li i on ima neku „tetku u Kandadi“ ili gde drugo, kada je uspeo da kupi stan od skoro 100 m² koji, u zavisnosti od lokacije i stanja stana, je morao da košta bar 200.000 do 300.000 evra!

  7. Opet ponavljam, dok ne dosadim – pročitajte Disovu pesmu ‘ Naši dani’, lako se nalazi samo ukucajte ‘Dis naši dani’ … i sve će vam biti jasno, deco moja !

  8. Kolika plata mora biti da bi mogao otplaćivati kredit od 150 000 eura na recimo 20 god. ? Nisam bankar ali mislim darata ne može biti ispod 1000 eur ,, Tu ima i nasleđene imovine , no nisu ni sporne nekretnine već onaj deo koji se nigde ne prikazuje ,a vidi se kao npr odela,časovnici,stil života, šta ćemo s tim?

Ostavite komentar


Društvo

Godišnjica smrti Gavrila Principa obeležena u Češkoj 6

Godišnjica smrti Gavrila Principa obeležena u Češkoj

Na današnji dan pre 106 godina, Gavrilo Princip je preminuo u zloglasnom češkom zatvoru Terezin. Delegacija Vlade, koja je u dvodnevnoj poseti Češkoj, položila je vence na Olšenskom groblju u Pragu i ispred ćelije u kojoj je tamnovao i stradao.

Naslovna strana

Naslovna strana za 29. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Maja Cetković - E-play

Dnevnu novinu Danas jako cenim i poštujem pre svega zato što je jedna od retkih koja ima rubrku o kulturi i sceni.