Šabac: Mensine radionice za decu 1Dečje radionice Foto: Mensa

Besplatne radionice za decu, u okviru Mensinog STE(A)M karavana koji je finansijski podržao Centar za promociju nauke, održaće se u subotu, 4. juna u Šapcu, u prostorijama Centra za stručno usavršavanje.

Inovativnim primerima rada sa decom i zanimljivim aktivnostima, članovi Mense žele da utiču na roditelje i one koji rade sa decom kako bi deci pružali izazove i stimulativnu sredinu za razvoj potencijala

Radionice će realizovati članovi Odseka za rad sa decom Mense Srbije, Dejan Jović, Momčilo Stepanović, Tanja Olear Gojić i Mia Čarakovac.

Šabac: Mensine radionice za decu 2Mensa Srbije je organizovala već u Beogradu, Novom Sadu, Nišu i Svilajncu čitav niz radionica iz različitih oblasti zasnovane na STE(A)M principu, a koje u svojoj osnovi imaju promociju nauke na zanimljiv i deci i odraslima prijemčiv način.

Članovi Mense veruju da se intelektualne sposobnosti mogu unapređivati, ali da treba izgrađivati kompletnu ličnost i veštine za 21 vek koje će učenicima pomoći u kasnijem profesionalnom razvoju.

Nakon Šapca Mensin STE(A)M karavan do kraja juna, gostovaće još i u Kruševcu i Čačku.

Zainteresovani se mogu prijaviti putem linka.

Broj mesta je ograničen.

Više vesti iz ovog grada čitajte na posebnom linku.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari