Šaban Šaulić dobio spomenik visok četiri metra u Šapcu

Ostavite komentar


  1. Kako kaže udovica „raniji saziv nije imao sluha, a ovi imaju pa spomenik!!!““ Autor teksta sve lepo objasnio, fuujjjj !!!!

  2. Po zakonu, pre postavljanja spomenika je potrebno pribaviti mišljenje Ministarstva kulture. Po gradskoj odluci, potrebno je mišljenje komisije za planove i odluka skupštine grada. Nema ništa od toga. Ona je imala pare a on je radio po kg. Tako nekako

  3. Ово је дно. Кафанским певачима споменици, за неке тврде да ће снимати филмове, после се питамо где одоше деца

  4. Čemu kritike.. čemu takvi komentari.. Prijatno me iznenadilo da Danas objavi ovu vest pošto režimski portali nisu.. kad ono vi ustvari ismejavate celu ovu plemenitu akciju.. a o likovima kojima su u Srbiji podizani spomenici zadnjih pedeset godina je bespotrebno trošiti reči dovoljno je samo reći „partizanština“!!!!

  5. Kada nisu mogli da otmu ulicu Avdi Karabegoviću, digli njemu. Šaban ničim nije zadužio Šabac ni Malu da dobije spomenik. Da je bio donator narodne kuhinje pa da kažemo eto ima nešto, ovako dno dna. Više je za Šabac i za Abrašević učunio Ibrahim Ibro Ahmetović, koji nije mogao da preživi politiku nove vlasti u KUD Abrašević.

  6. Све што је рекао господин Ковач је у праву. Препаметан господин

  7. Tu samo nedostaje spomenik Ibarskoj magistrali i Šabačkom vašaru pa da ugođaj bude kompletan, verovatno bi i porodica bila ushićena.

  8. Šaban je otišao iz Šapca pre 40 godina. Retko je dolazio, za grad i bilo koga iz grada ništa nije uradio i sigurno nije zaslužio da mu se podigne spomenik. Potpuno se slažem sa mišljenjem koje je neko ovde izneo: Ibra Ahmetović je stvarno bio legenda ovog grada i zaslužio je spomenik mnogo više nego Šaban.

  9. Bruka pa ima toliko zasluznih gradjena iz sveta kulture, politike, ili u Mali da su ga postavili a ne na ovom nestu , reality nepismena nacija smo postali

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 27. i 28. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Antonela Riha, novinarka

I pre nego što sam se učlanila u Klub čitalaca Danasa kupovala sam jedino Danas.