Šabić: Lončareva izjava je uličarska

Polemika ministra zdravlja i poverenika za informacije od javnog značaja i zaštitu podataka o ličnosti o aplikaciji "izabrani doktor"

Ostavite komentar


  1. Eh Šabiću zašto se čudite, ministar Lončar je pre izbijanja boginja po medijima govorio da „epidemije nema i neće je biti“ da decu „ne treba vakcinisati jer je to uidurma fareceutskog lobija sveta“ da taj lobi pokreće epidemije da bi se kupovalo sto više vakcina i da bi farmaceuti bili što bogatiji. To je isto kao kada bi lekari građane namerno prvo učinili bolesnima da bi ih posle uz dobru zaradu lečili….

  2. Setite se primera naseg ministra vojske, inace jako konfliktne licnosti, kako je objasnio da im je nepoznata „tetka“ dala 200 000 evra za stan, pa kad su ga uhvatili u lazi, onda je dao cuveni odgovor: „Pa sta se bune, mogao sam i nesto drugo da kazem.“ Znaci, ne samo da je svaka laz dozvoljena, nego i ocekivana, pogotovu od ministra..
    Eh, ti SNS kadrovi: uzeli apsolutnu vlast, voda im usla u usi, pa misle da sve mogu nekaznjeno da rade, svakog da vredjaju, blate, svaku laz da proturaju. Cak i ministarzdravlja (lekar, pretpostavljam) to bez problema radi. Ipak, mislim (ili bar se nadam), da takve stvari dodju na naplatu.

  3. Veliko Bravo za Sabica.Njegova reakcija je upravo ukazuje na znacaj blagovremenog reagovanja tj.prevencije u medicinskom znacenju.
    U pitanju je zastita podataka korisnika zdrvstvenog osiguranja a sto je vazno.Hvala!

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 15. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Marko Vidojković, pisac

Danas su jedine normalne dnevne novine u zemlji. Kad bih čitao nešto drugo potpuno bih poludeo.