Šabić: Nedopustivi pokušaji vlasti da odgovornost za havariju u EPS-u prevali na radnike

Ostavite komentar


  1. Pa zna li iko u ovoj drzavi, ko je postavio Grcica na to mesto i ko je trebalo da ga smeni? Ko postavlja minisrtre i ko moze da ih smeni? Kakva smo mi to drzava i postojimo li kao drzava?

  2. U pravu ste gospodine Šabić, Zoranu Mihajlović treba hitno uhapsiti, neznam šta se čeka i ko je pokriva

  3. Zorana Mihajlović je naj veće zlo po Srbiju, javna tajna je da je mutila i sa predhodnim ambasador om SAD, zato treba istražiti sve njene mutne radnje

  4. Jeste
    Bio Vucic sa Lopatom Tovario Ugalj u Kotlove a Mihajlovic Terala Bager
    Šabic sve to Gledao i Razgledavao
    Mator covek umesto da Hrani Golubove u Parku on Kenja

  5. Tek da se nešto kaže. Da poznaješ proces proizvodnje uglja znao bi da je sabotaža. Ali ni službe ne rade svoj posao. Verovatno bi rekao kao i sud da nema krivičnog dela lupanje kutije na biralištu. Samo kriminal se brani u ovoj zemlji.

  6. Radila sam u jednom preduzeću gde je bio ovakav gazda. U vreme prvog it ludila napravio firmu, tad nisi mogao da propadneš i da si hteo. Čim se tržište malo sredili videli smo kakav nam kreten vodi firmu, i za pola godine smo otišli na doboš. Sve, do lampi i zavesa…

  7. U Eps-u , ima barem 2000 zaposlenih poput Grčića. Ništa nije bolje ni u drugim sektorima Vojska, Policija, Zdravstvo, Sudstvo, Posta, J.P. na lokalnom nivou.
    Jasno je da ovo vodi Srbiju u propast . Generacije koje budu došle posle nas , neće moći da isprave ovo što su nam uradile vođe.
    Sad kad bi se i u Srbiji desile promene, sistem je toliko slab, da nemože da se za 20 god. uvede u normalan način funkcionisanja.

  8. Da li je Šabić kad je pre 5 godina bio na funkciji nudio ostavku ako mu spremačica ne počisti kabinet. A nije se bunio dok je bio vlast. Ako mu se toliko ne sviđa ova vlast nije trebao furati 4 godine sa njima. A mislio je da će ga držati još 50 godina.

  9. Ako je Grčić bio nelegitimni direktor od 2017 to znaci i da je svaki njegov potpis od tada nelegitiman? Sta je onda sa raznim ugovorima,tenderima,investicijama,zaposljavanjem? To povlači mnogo stvari i nedoumica

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 15. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Minja Miletić, TV novinarka

Svaki novi dan počinjem čitanjem dnevnog lista Danas.