Šabić: Vlada dužna da pruži objašnjenje za poskupljenje PCR testova

Ostavite komentar


    1. Сраман коментар, стидите се!
      Претпостављам да је огромна већина сагласна са г-дином Шабићем у овом случају. А Ви, владобгд ,слободно аминујте било који цену и плаћајте.

    2. @vladbgd,
      Ti si tako maliciozan i konstantan u svojim bestidnim komentarima, koje upućuješ najobrazovanijim, najstručnijim i najplemenitijim ljudima!
      Imaš li ti stida i srama???

  1. Objašnjenje je čisto ekonomsko: ponuda i potražnja.
    Kad je najveća potražnja za PCR testovima? Kad se pandemija širi.
    Da li se pandemija u Srbiji širi? O, da!
    Prema tome, zbog jako pojačane potražnnje, vlast prosto nije mogla da propusti ovako povoljnu priliku da zaradi.
    Ona lepa srpska izreka „nekom rat, nekom brat“ nije nastala slučajno, nego kao rezultat veoma bogatog iskustva Srba s ratovima i nesrećama svih vrsta jer u su se takvim situacijame među Srbima uvek pojavljivali oni koji su svaki rat ili veliku nesreću videli samo kao lepu priliku za lepu zaradu….

    1. Ta poznata srpska izreka je imala najveci procvat u vreme najezde „radikalskog patriotizma“ devedesetih. Ne cudi sto su najveci radikalski sinovi danas prepoznali novu sansu i nema sumnje da ce je iskoristiti.

      1. Danas sam ušao u Češku, na radiju najavljuju besplatno masovno testiranje! Sreća pa smo najbolji!

    2. RFZOje od naseg novca kupio PCR testove i onda nam naplacuje testiranje 6000din???
      Da nije nenormalno nilo bi smesno al u Srbistanu je sve moguce

  2. G. Šabić je sebi odgovorio, a siguran sam i da razume i da je to bilo namerno.
    Kada se smanji broj testiranja, smanjiće se i broj zvanično pozitivnih, i opet ćemo „pobediti“, biti bolji od celog sveta i mrskih Hrvata, imati najveći BDP u kosmosu i osvojiti prvo mesto u ping-pongu.
    Ovo nije nikakva slučajnost, nije teorija zavere – u pitanju je SVESNA manipulacija. Primetetili ste i da je broj testiranih opao? Upravo srazmerno broju pozitivnih, a sve istovremeno i u poslednjih nekoliko dana…

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 14. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Ana Ćurčin, muzičarka

Danas predstavlja pokušaj objektivnosti i relavantnosti prema nekakvoj istini koja bi trebalo da bude jedna vodilja kada je žurnalistika u pitanju.